tiistaina 31.01.2012

Kirjoitit:
"Oma mielipiteeni on, että kansainliitto pesi kätensä liian helpolla vuonna 1948 perustaessaan uuden valtion Välimeren rannalle. Sen seurauksia tässä on maksettu kaikki nämä vuodet. Hyvähän minun on tässä jälkikäteen viisastella..

En laske tuota valtiota länsimaiseksi demokratiaksi, kun sen ylläpitävä voima tuntuu olevan ainoastaan uskonto. "

Millä tavalla Kansainliitto mielestäsi pesi kätensä? Kerropa se nyt unohtamatta mitä eurooppalaiset niin muinoin kuin myös nykypäivänä ovat tehneet ja tekevät.
Kerro samalla onko tuolla alueella historian aikana ollut muita itsenäisiä valtioita kuin juutalainen valtio´. Mikset aseta kyseenalaiseksi eurooppalaisten touhuja?
Niistä on kyllä riittävän tarpeeksi tietoa jos vain "uskaltaa" lukea niistä.
Vai pitäisikö olla jokin laumahenkinen idiootti, joka noteeraa vain tätä yleistä (joka on tosi ajattelematonta) mielipidettä, jota kaikki mediatahot haluavat vääntää omaan suuntaansa.
Tässä ei todellakaan ole kyse uskonnosta tms. vaan todellisesta historian kulusta.
Lasketko nuo juutalaisen valtion ympäröivät valtiot demokraattisiksi valtioiksi kun et kritisoi niitä yhtään vai onko ajattelutapasi muokattu yleiseen mielipiteeseen kuuluvaksi, sehän on nykyään niin hiton fiksua kuulua ns. itellektuaaleihin, jotka saavat tuulta purjesiinsa perin mainosmaisista hömpistä?
Mikset koskaa kyseenalaista arabien todellista tavoitetta eli juutalisen kansakunnan tuhoamista vai onko se tavoitteesi tuohon merkilliseen kirjoitukseesi vedoten?
Luuletko todella lapsenomaisesti, että israelilaisilla olisi jokin muu mahdollisuus olla olemassa noiden tuhoamista uhoavien heimoyhteisöjen, jotka eivät edes osaa tulla toimeen keskenään, ympäröivänä, kuin olla jatkuvasti riittävän vahva ja alituistesti varuillaan?
Mitä Yk on saanut aikaan rauhanjulistuksillaan?
Ei mitään. Yksinkertaisesti siitä syystä etteivät Venäjä ja Kiina halua menettää otettaan Lähi-Idästä samalla välittämättä yhden pienen valtion olemassaolosta ja mahdollisuudesta elää rauhassa. Eikä myöskään tämä arabiklikki halua tunnustaa omaa häpeään aloittamistaan ja samalla hävityistä tuhoamissodista.
Tämähän on aivan naurettavan lapsellista touhua uskoa johonkin ns. kansainväliseen rauhantoimintaan, jota kuitenkin ohjaa näiden ydinasevaltioiden ja öljyvaltioiden oman edun ja herruuden tavoittelu. Lisäksi arabien puolelta ei voi tällä hetkellä odottaa mitään oikeudenmukaisuuden tai inhimillisyyden mukaista ajattelutapaa.
Mitä itse tekisit tuossa tilanteessa?
Uskoisitko sinisilmäisesti keiken mitä hra eurooppalainen oman turvasataman takana sinulle esittää tai uskoisitko kaiken valheen mitä arabit ovat esittäneet omista tavoitteistaan?
Milloin tosiasiassa palestiinan peruskirja mukamas olisi muutettu israelilaisen valtion hyväsymisen puoleen?
Eipä ole muutettu tähän päivään asti.
Mikset puutu tällaiseen suvaitsemattomuuteen ja rasistiseen asiaan?
Mikset samalla puutu noihin silkasta tuhoamisvimmasta tehtyihin siviilien pommittamisiin ja tappamisiin arabien taholta? Sekä samalla miksi muut arabivaltiot saavat mellastaa omien asehankintojensa ja varustamiiensa kanssa kuten haluavat?
Vai kuuluuko sen hyväksyminen tähän nykyiseen eurooppalaiseen "humanitaariseen" suhtaumistapaan historiassa ja yhteen pieneen maapalaseen? Ymmärrätkö todella millaisesta maa-alueesta on kysymys, varsinkin kun sen suhteuttaa arabien hallitsemaan alueeseen?
Todellinen kysymys on olemassaolosta eikä mistään muusta, onko tämä niin vaikea ymmärtää?
Niin, mites nämä ihmisoikeudet oikein toimivat näissä arabivaltioissa?
Eikö kiinnosta kun ollaan ns. nykyajan virtausten vietävänä?
Kaikki edellä esitetty koskee myös YLE:n toimitusta.
On tosi yksisilmäistä, sanoisinko aivopesuun kuuluvaa, toimintaa, vai?

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä