tiistaina 24.01.2012

Minusta jokaisella on ihan perusoikeuksiin verrattavissa oikeus tietää, millaisen ihmisen kanssa hän elää parisuheessa. Nämä Victoria Milan palstojen kaltaiset palstat varmasti palveleat joidenkin ihmisten pyrkimyksiä, mutta mitään tietoa siitä miten monille ne tuottavat aivan suunnatonta tuskaa, ei ole.

Minä olen aikuiselämäni elänyt parisuhteessa henkilön kanssa, joka oli mukana monilla saiteilla, palstoilla ja säteissä, ainoastaan pyrkimyksenä hankkia omaan elämäänsä jännitystä. Sitä, mitä siitä seurasi, hän ei tullut ajatelleeksi. Hän vain halusi jännityksensä. Todellisuus tarkoitti sitten vuosien kärvistelyjen jälkeen sitä että kahden lapsen perhe hajosi.

En ole katkera, mutta olen totta vieköön sitä mieltä, että yleinen mielipide näitä syrjäjuttuja ja deittaija ja jännityksen hakuja on liian suvaitsevainen. Ihmiset jopa ajattelevat, että eivät ole mitään, jos eivät ole sellaista kokeilleet. Ihan pieleen on mielestäni tällainen arvoajattelu menossa. Valitettavasti.

No, minun tapauksessani on kyse kroonisesta pettäjästä, erittäin naristisesta persoonasta, valitettasti. Ainoa, joka tästä kärsii, ovat lapset, minä olen jo asiasta päässyt ylitse. Lasten puolesta surettaa.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä