tiistaina 24.01.2012

Jatkan vielä, mihin jäin tuossa edellisessäni. Mielestäni luonteeltaan terveet ihmiset, siis ihmiset, jotka pystyvät ottamaan huomioon myös muut ihmiset ja heidän tunteensa, eivät pysty toimimaan näin, kuten näissäkin monissa kommenteissa on tullut julki. Ehkäpä meidän, kaiken tämän ihan oikeasti pas***an kokeneiden olisi jo aika tulla julki ja sanoa sanottavamme. Itse olen ajattelut vaikenevani tästä siihen ssakka kunnes lapset ovat aikuisia, ehkäpä he sitten paremmin ymmärtäisivät asioita, mutta ehkäpä ei ole syytä odottaa niin kauaa.

Tehkää haastattelu niistä, jotka ovat näiden palstojen addiktioivan ominaisuuden vuoksi joutuneet kokemaan suunnatonta tuskaa, kun kaikki on hajonnut, kun toinen on kaiken helppouteen vedonnut pistänyt useiden ihmisten elämän ihan palasiksi. Yksikään näiden palstojen ylläpitäjistä ei kanna vastuutaan sellaisesta. osa ihmisistä vain on niin helposti koukutettavissa, ja heidän myötään on monia, monia perheitä myös mennyttä.

Minä olen yksi hyvä esimerkkii tästä, minä ja lapseni, mihin tämä kaikki kaikkia yleisiä hyväksyttäviä arvoja vastoin oleva toiminta johti; vuosien helvettiin, käräjäoikeudenkäynteihin, suunnattomaan lasten tuskaan ja ties mihin....

Olkaa tasapuolisia, haastatelkaa myös niitä, jotka ovat tämän niin hienon deittailuajatuksen "uhreja". Heistä ei mediassa ole kuultu vielä mitään.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä