keskiviikkona 01.02.2012

hei anonyymi,
kiitos hienosta katsonnosta. nykypolvelle koko 1900-luvun ensimmäisen puoliskon historia on tosiaan historiaa, ja suurinta osaa se ei taida kiinnostaa pätkääkään, vaikka ehkä pitäisi näinä eurokriisin aikana. kuten sanoit, kriisien syyt ja synty polveaa aina jostain kauempaa.
karmeaa kyseisessä dokumentissa oli myös englantilaisen sotilasjohdon / ilmavoimien komentajan henkilökohtainen kostonhalu: britit esittävä good old chaps'ia , mutta paskan marjat- eiväthän ne auttaneet Suomeakaan sentin vertaa talvisodassa. nyt englantilaiset haluavat euron kaatuvan; euroopalle olisi parasta, että koko saari lähettisiin seilaamaan Atlantille kohti horisonttia, ja he päätyisivät sinne karibialle ryöväämään paikallista kulttuuria; siinähän nen olivat Kauko-Idässä kolonialismin aikoina parhaita - ryöstivät Intiankin tyylikkäästi klubitakeissaan giniä juoden.
englantilaisen taantumuksellisen aristrokratian aika on onneksi takanapäin- ja niillä ei ole edessä kuin alamäkeä, joka on niille ihan oikein. irlantilaiset pulassaa voisivat kusta hieman lisää niiden nilkoille, jotta hajut olisivat myös kohdallaan.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä