You can't request more than 20 challenges without solving them. Your previous challenges were flushed.

perjantaina 17.02.2012

Moi,
risto Vuorinenhan on tehnyt hyvän dokumentin, työstä näki ammattilaisen kädenjälki,,, ei tietoa pätkääkään asiasta tai sitten vain halu tehdä asia väärin ja antaa kuva kuin vanhoissa turakkien jutuissa kannustavana/-tai käänteisenä mieliin ulkomaalaisille (Suomalaisille), propak,, jne.
Kuule Risto, samanlaista se on jollei pahempaakin täällä Härmässä mutta me peittelemme asiaa kuin vanhassa naapurissa konsanaan, esillä meitän kurjuus ei ole kuin asunnottomien päivinä tms.
Raplasta Sisakin osuus oli järkevin ja jopa hyvä, Sisaskin tyttö tekee ok, duunia asialle, mutta pitikö sinun Ripa mennä tuollaista Narva tai muita vanhan ajan juoppoja tunkemaan tuohon ohjelmaan, sehän on työttä basalstaaa, nehän on ven,rys ym, jotka eivät edes halua kuulua eestin yhteiskuntaan, (eivätkä Eestiläiset hakua heitä) elävät samaa vanhaa mitä oli , aaajat sitten eivätkä haluakaan mitään muutosta, ainut mitä he haluavat on tehdas mikä ei tuota mitään,jossa on työntekijöitä noin 12000-ihmistä jne, hellurei !
Kunnan parhaaksi lypsäjäksi valittu Anastasia oli hyvä lypsäjä 1976- ja sai työn sankarit merkin siitä, miten helv,, se kuuluu tähän, ja miten tälle vuosisadalle, samalle lypsäjälle oli jo tarjottu aikaisemmin paikkaa vuonna nakki ja muusi, vapaa/vanhainkodista, mutta se ei kelvannut koska aikaisemmin muun vallan aikana sehän oli vankila nin eihän se myöskään enää kelpaa koska oma ajatusmaailma kuitenkin on siellä "jossain" vielä, vaikka kaikki on kehittyneitä ja toimivia paikkoja nykypäivänä.
Risto,, kyllä se maailmanlaajuinen talouskriisi 2008 varmastikin koetteli vähiten NARVAA !!?! Sama helv,,n kriisi on ollut päällä niin kauan kuin Itä-naapuri on ollut olemassa, ainut poikkeus ko, kaupungin kohdalla on se että sinne jäi vallanvaihdosten aikana yli 90% asukkaista umpi Venatsuja jotka halusivat oman "venttiili" kaupungin missä ollaan "tsuts,tsut,nallevaan",, no, sen hän ne saivatkin juoppoineen ja aidsi-jakajineen,,, kohteet valittu kyllä asiallisesti ajatellen millä vuosisadalla elämme, mitä itseltä löytyy omista kengistämme ym,ym.
Ohjelma ok, kohteet olisi pitänyt ehkä hakea vähän enemmän tuntemusta omaavien Virolaisten ihmisten kanssa ja olisi tullu se todellinen "Viron köyhien talvi" esille. Sitä kyllä löytyy,mutta se on paljon yritteliäämpää ja kanustavampaa kuin tuo heille itselleen ja muille kuin tuo joka on verrattavissa ohjelmaan missä haastattelisin itse Lahden ala-torin juoppoja tai Hesan koffin puiston kulkijoita!
Tsemppiä seuraaviin tarinoihin,
T. Pietro Lahti/Tallinn

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä