torstaina 08.03.2012

Ohjelmassa olleille AKT:n jäsenille täys kymppi esiintymisestä, tai no ainakin ysi!

Sen sijaan Susanne P. ei kyllä todellakaan ollut parhaimmillaan, lopussa yritti pitkään saada kohua känny- ja läppärilahjoista jotka on vaan pieni sivuseikka kokonaisuudessa. Paheksuttavaa ehkä, mutta missäköhän firmassa/järjestössä/organisaatiossa hallitus ei sitten saisi mitään lahjoja tai pieni etuja. Ylessäkö?

AKT:n henkilöt osasivat hyvin kertoa, miksi esim. Rädyn oletettuun toimintaan puuttuminen järjestön käytöntöjen, sääntöjen ja toisaalta lakien vuoksi on vaikeaa ja että todellinen muutos edellyttää riittävän suurta jäsenistön kannatusta. Tätä S.P. ei tuntunut ymmärtävän vaan lähes syytti haastateltavia siitä, että eivät ole jo erottaneet Rätyä - miten ihmeessä nuo muutama tyyppi sen yksin teksi. Kyllä senkin pitää mennä lain mukaan ja edellyttänee silloin valtuuston (tai hallituksen) enemmistöä, ja Rädyllä taitaa vieläkin olla hämmästyttävän paljon kannattajia AKT:ssä. Mutta tuskin kovin kauaa.

Ja älytön jankkaus että joku äänestystulos pitäisi _perua_. Ei äänestyksiä voi perua, voidaan pitää uusia äänestyksiä, jne. mutta ei jo _tehtyä_ äänestystulosta voi perua.

Oli outoa että S.P. tuntui pitävän sitä, että Rätyä ei ole erotettu noiden muutaman haastateltavan syynä. Eivät he ketään voi yksin erottaa. Samoin S.P. piti näköjään täysin selvänä että Räty pitää erottaa, no näin varmaan, mutta toimittaja voisi pitää oman mielipiteensä ja siitä kumpuavat syytökset vähän syrjässä ja pyrkiä olemaan hieman puolueettomampi.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä