tiistaina 27.03.2012

Vai, että jyrsijöitä; ei ikinä! Meillähän on Helsinki jo täynnä kaneja. Ja, joo koiria ja kissoja on liikaa. Aika paljon on niitä perheitä, joilla koira on elämäntapakysymys. Että on oltava tietynlainen auto, talo, piha, koira, lapsilla urheiluharrastus ja merkkivaatteet. Eivät nämä ihmiset edes siitä koirasta niin välitä, mutta se kuuluu olla. Niin, ja yksi koirahan ei enää riitä, vaan niitä on samassa taloudessa oltava useampia.

Vastustin sitä kun harvinaisempien kotieläinten pito sallittiin. Käärmeet ym. Niillähän ei ole aivoissa mitään sosiaalista aluetta, koska eivät hoivaa poikasiaan eivätkä elä sosiaalista elämää. Simppelit aivot. Mutta silti ihmiset projisoivat niihinkin vaikka mitä- Huoh! Oikeaa eläintensuojelua olisi jättää eläimet rauhaan ja antaa niiden elää siellä, missä niiden luontainen alue on. Eksoottiset kotieläimet kiellettävä!

Koirat ja kissat ovat jo niin vakiintunut osa kulttuuria, että ne sallittakoon, mutta jonkinlaista määrällistä rajoitusta pitäisi olla. Jos olisi jokin kollektiivinen omistusjärjestelmä. 1 koira / kortteli tms., niin se olisi parempi

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä