tiistaina 27.03.2012

Eläin ei todellakaan elä hienoa elämää luonnossa ja tule syödyksi. Sinä, joka näin kirjoitit, mene katsomaan suomalaisille tehotuotantotiloille!

Eri asia on esim. hirvenliha, hirvi on todennäköisesti saanut elää elämisen arvoisen elämän.

Seppo Turusen kommentit olivat kyllä enimmäkseen melko outoja.

Minä liikun paljon luonnossa, kuten koiranomistajat yleensäkin. Ilman koiraa tuskin liikkuisin luonnossa puoliakaan siitä kuin nyt. Kiikarit ovat usein mukana ja kamera, koska harrastan luontokuvausta. Koirani täytyy saada paljon liikuntaa mm. metsässä, koska harrastuskoirana sen pitää pysyä kunnossa.

Seppo puhui että mieluummin voisi ruokkia lintuja pihassa....otanko siitä sitten linnun lenkkikaverikseni? Ja jonkun ihmisen eksyessä metsään otan siitä etsijätintin mukaan vai?
Agility + muut lajit olisivat myös noiden lintulaudan asukkien kanssa vähän hankala harrastaa :D

Joku täällä jo mainitsikin lasten hankkimisesta: maapallo on jo aivan ylikansoitettu, joten parasta luonnon kannalta olisi, että jokainen pariskunta hankkisi vain yhden lapsen. Siten saastuttaminen ja ylikansoitus vähenisi radikaalisti.

Ohjelmassa ei otetu esille sitä, että koirien ruokiin käytetään yleensä ruhoista se osa, joka ei kelpaa ihmisille. Haluaisitko sinä pureskella possunkorvaa tai siansaparoa tms.? Haluaisitko syödä luujauhoa kenties? Kyllä nämä osat menisivät roskiin, ellei niitä käytettäisi eläinten ruokaan.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä