torstaina 29.03.2012

Anonyymille tiedoksi, että en ole hankkinut koiraa siksi, ettei minulla olisi lenkkikaveria. Joskin myönnän, että tuskin yhtä usein lenkille lähtisin kuin nyt.

Ja sieltä pentulaatikosta kyllä tämä koira taisi valita minut. Eikä häntä ole koskaan tarvinnut lenkille pakottaa, eikä edes patistaa.

Koiraharrastuksista tietenkin valitsen vain sellaiset, joissa koirani viihtyy. Voi sitä iloa ja riemua kun yhteisiin harrastuksiin mennään! Koiran täytyy myös tietenkin saada olla toisten koirien seurassa, niiden keskinäistä elekieltä on hieno seurata, siinä ihminenkin oppii paljon.

Myönnän kyllä, että kerrostaloon en ehkä ottaisi koiraa, tai sitten hyvät lenkkimaastot täytyisi olla lähellä. Koira ei myöskään sovi liian kiireiselle henkilölle, koska koiran hoitaminen vie aikaa. Myöskään kovin pienituloiselle koiran (tai muun lemmikin) pitäminen ei sovi, koska eläinlääkärimaksuja voi tulla todella paljon.

Se on kyllä ikävää, että Suomessakin pentuja tehtaillaan liikaa, kennelliitto voisi ottaa tiukemman kannan siihen ja myös valvoa koirien terveyttä enemmän, ettei sairaita rotuja tulisi enää enempää. Kaikkein sairaimmista roduista tulisi ehkä luopua kokonaan.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä