maanantaina 23.04.2012

Tuote joka ei toimi kuten kuluttaja odottaa on mahdoton myydä jos tarjolla on viimeisen päälle hiottu tuote kuten iphone. moni markkinointi johtaja tulee vielä rukkaset iskemään naulaan.

Kun ei palautetta kuunnella kuluttajilta vaan toimitaan ylimielisesti niin lopputulos näkyy kuluttajien ottaessa jalat alleen, jopa sovellus kehittäjät osana ekosysteemiä kaikkoavat sinne missä kuluttajat ovat.

Lumia hävisi akunkesto testissä niin rimanalle että hävettää nähdä kun historian aikana nokialla oli aikoinana paras akunkesto kapuloissa :http://blog.gsmarena.com/nokia-lumia-900-att-battery-life-test-is-completed-results-inside/

Motorolan Motorola DROID RAZR MAXX malli ei lumiaa ole kuin 2,9 milliä pidempi mutta 2,5 milliä ohuempi http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4578&idPhone2=4417

Aika moni kuluttaja ymmärtää web surffailun päälle ja akun keston päälle mitä nokia insinööri ei hahmota kuluttajan tottumuksista.

Väkeävähentämällä ja osiaan(tilanteen sanelemana halvalla) myymällä nokia nälvettyy kunnes ei ole mitään innovaatista myytävää.

mikrosoft on senverran buginen ja tönkkö käyttöjärjestelmä kännykässä että jopa eloppia voi hirvittää kun rajattomalla luotollä lähti mikki kelkkaan . tällähetkelä meego on toimivampi ratkaisu.

Esim : lumialla viestiä kirjoittaessa ei voida vilkaista ohimennen vaikkapa kalenteria sillä tuolloin viesti häviää ja luultavimmin tallentuu luonnoksiin josta se täytyy lähteä availemaan erikseen jos haluaa jatkaa.

nokia julkaisi aikoinaan Invent With Nokia palvelun itse ehdotin kännykällä ohjattavaa oheiskrääsää kuten valonhimmennintä + valojen ja pistokkeiden kytkintä toimimaan joko bluethootilla taikka wlanilla.. tekisi brändistä designiä mutta ei ideat kelpaa.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä