lauantaina 28.04.2012

On outoa, että ohjelmaan otetaan henkilö, joka on juossut monella lääkärillä, mutta ei omien sanojensa mukaan sentään ole ostanut kadulta. Mielestäni hänellä oli muitakin ongelmia kuin lääkkeet: avioero, keskoslapset ym.
Kun sama lääkäri hoitaa ja määrää lääkkeet, hän varmistaa aina, että lääkkeen tarve on aito.Samoin on hyvä asioida mahdollisuuksien mukaan samassa apteekissa, sillä ainakin minulla on farmaseuteista hyviä kokemuksia.
Kolmantena varmistuksena on Kela, sillä sielläkin seurataan lääkekustannuksia.
Luontaistuotteet ja "tohtori Toloset" ovat sitten oman ohjelman arvoisia, sillä niitä lääkkeitä ei seuraa kukaan ja niillä on moni sairas itsensä köyhdyttänyt.
Vanha ihminen kärsii monenlaisista kivuista ja yöllä veri kiertää huonosti. Joka paikkaa särkee ja juilii. Pieni bentsodiapam- annos voi tuoda armahduksen ja laukaista lihasjännityksen. Miksi nämä Puirevat taistelevat niin kiihkoisesti vanhuksien lääkitystä vastaan?
Jokainen tulee vanhaksi, jos elää saa ja silloin toiset kaipaavat pientä unilääkettä, toiset ovat saaneet hyvät unenlahjat, kolmansilla ei ole mitään kipuja ja he vain ottavat kuulolaitteet pois ja sanovat, että nyt minä nukun.
Inhimillinen tekijä on mielestäni hyvä ohjelma, mutta tämä jakso oli jotenkin tarkoitushakuinen..

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä