keskiviikkona 01.08.2012

"TV1 arkisin 24.4. - 24.8. klo n. 12.25 - 13.00. Tohtorit-sarjan uusinnat la 4.8. ja su 5.8. siirtyvät esitettäväksi ma 6.8. ja ti 7.8."

Olenko tyhmä? Tarkoittaako tuo, että lauantain jakso näytetään maanantaina, sunnuntain jakso tiistaina ja kahta seuraavaa jaksoa ei näytetä ollenkaan - vai että sarja on tauolla tuon viikonlopun ja sen näyttäminen jatkuu siten ettei yhtään jaksoa jää näyttämättä? Ainakin maanantaille ja tiistaille oli merkitty vain yksi Tohtorit-jakso? Eikä nämä nyt näytettävät jaksot ole tietääkseni uusintojakaan. Ette sitten tuon sekavammin keksineet asiaa ilmoittaa... :(

Toinen asia mitä olen ihmetellyt jo vuosia - enkä pelkästään Doctors-sarjaan liittyen - miksi ihmeessä sarjojen näyttämistä pätkitään kesken kauden? Esim. 1.8. näytettävä Doctors-jakso on 5.kauden 29. jakso Still Crazy after All These Years, kauden viimeinen jakso on nimeltään House of Cards, jakso numero 174. Jos sarjaa näytetään yksi jakso päivässä ja sarjan näyttäminen lopetetaan 24.8., minun laskujeni mukaan viimeinen näytettävä jakso on numero 51! Miten ihmeessä kukaan voi seurata sarjaa jota näytetään miten sattuu ja pätkitään kesken kauden? Outoa - ja valitettavasti NIIN tyypillistä!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä