torstaina 14.06.2012

Pitäisi katsoa ohjelma uudestaan...kuulinko oikein, että talosta talon veloista ei joutunut/ei joudu maksamaan korkoa, tosin taloa ei voi myöskään myydä ennen kuin veloista on puolet maksettu.

Jostain olen kuullut myös, että Kreikassa olisi verovapaus autosta?? jos perheelle hankitaan toinen auto??
Eikös tuollaiset voisi realisoida?

Ja ei varmaan tarvitse kreikkalaisten, suomalaiskreikkalaisten yms. ihmetellä että miksi täällä vähän päivitellään heidän tilannetta. Ymmärrämme erittäin mainiosti sen, että tämä kaikki, ei ole tavallisten kreikkalaisten vika - mutta jokuhan niitä käsittämättömiä etuja nostaa ja jos on "maan tapa" vähän kiertää veroa niin jokuhan niitä kiertää - ei varmastikaan vain ja ainoastaan ylin johto.... "vainajille eläkettä" , "naimattomille tyttärille pappavainajan eläke", "töihin saapumisesta bonusta", "metsureille ulkotöistä extrakorvaus" . Tai sitten tämä kaikki on meille kerrottua legendaa, uusinta uutta Kreikan tarustoa.

Mutta...kyllä! tavallinen kansa kärsii eniten. Aina, kaikkialla.

Ja olisi mielenkiintoista tietää mikä mielipide kreikkalaisilla tällä hetkellä on Eu-maista, meistäkin, jotka hieman nikotellen niitä avustuksia kävimme kreikkalaisille antamaan. Uskalsimme vaatia kaikenlaisia ryhtiliikkeitä. Hyi! me pahat!
Nyt ollaan varmaan tyytyväisiä?
Asiasta kymmenenteen: Suomi tekisi nyt niin oikein, jos lähtisi eurovaluttahärdellistä pois, vielä kun on vähän aikaa voimisssaan.
Oli hämmentävää lukea äsken näitä a-studio otsikoita...tämän päivän uutiset kuuluttivat järkyttäviä uusia työvoimavähennyslukuja ja seuraava otsikko oli tämä: "Talousahdinkoa pakoon..." - jatkohan kuului: "Suomeen", mutta äkkiseltään kuin luin, luulin, että joko täältä paetaan muualle - täältä meiltä Suomesta.

Harmittaa erityisesti se, että siellä ja varmasti kohta myös valitettavasti täällä meillä on pian älyttömän paljon ihmisiä, jotka tarvitsisivat apua ja heillä ei ole kosketuspintaa mihinkään tähän tämmöiseen,"sosiaaliseen mediaan" eikä ole verkkoa minkä varaan tipahtaa. Heille haluaisin kohdistaa apuni, Heillä ei oikeasti ole ketään, ei mitään, eikä kukaan heillä välttämättä kerro, mistä ja miten apua saisi. Oli sitten Kreikassa tai Suomessa.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä