torstaina 27.09.2012

"Ensimmäisen kerran sarjaa esitettiin MTV3-kanavalla vuosina 1996–1999. Pienien katsojalukujen takia sarjan esittäminen lopetettiin kesällä 1999. MTV3 kerkesi esittää sarjan viisi ensimmäistä tuotantokautta.[2]

YLE TV1 aloitti sarjan esittämisen uudestaan keväällä 2005.[2] Sarjan viimeinen jakso esitettiin 8. huhtikuuta 2011.[2] TV 1 alkoi esittää sarjaa uusintana alusta syyskuussa 2012[3].

Se äänestettiin TV-maailma-lehden yleisöäänestyksessä vuoden 2005 neljänneksi suosituimmaksi ulkomaalaiseksi televisio-ohjelmaksi jättäen taakseen sarjat O.C., Everwood ja Kauniit ja rohkeat." (Lähde: Wikipedia)

Kun seitsemän vuotta kestänyt suosittu sarja uusitaan, on se itse asiassa kuin uusi sarja. Lupamaksuja hyödynnetään tai haaskataan monella tapaa, mutta ainakin tälle palstalle kirjoittaneista uusinta on hyvä asia.

Asiasta toiseen, olen arkielämässä monesti törmännyt väitteeseen, ettei henkilö maksa lupamaksua, koska tv lähettää pelkkiä uusintoja. Jos joku on siis katsonut ensimmäisen esityskerran ilman lupaa, on ristiriitaista valittaa ohjelman uusinnasta.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä