torstaina 25.10.2012

Miten on mahdollista, että ministeri Päivi Räsänen hehkutti puolueensa ajavan asiaa turvallisuuden puolesta? Ensin hän on lakkauttamassa liikkuvaa poliisia. Vain liikkuvan poliisin rautaiset ammattilaiset voivat valvoa mm. raskasta liikennettä. Mitä siellä tien päällä on taas ollut, rattijuopumuksia, huumeissa ajoja yms. Sitten tämä Räsänen on ehdottanut, että pitää alkaa tonkia alaikäisten koululaisten reppuja, että olisi turvallisempaa. Onko suurempi riski, että alkaa tapahtumaan joka päivä vakava raskaan liikenteen tai muun tienkäyttäjän aiheuttama onnettomuus valvomattomuuden takia vai se, että joku esim. 10 v. koululainen vie aseen kouluun? Vähän järkeä tähän jakomieliseen ajatteluun.
Tämä sote uudistushan on ihan hyvä, me sairaat voidaan viedä vaikka saunan taakse lopetettavaksi, näin jää yhteiskunnalle vähemmän kustannuksia hoitomaksuissa. Asukkaat kunnissa vähenevät ja voidaan perustaa vaikkapa yksi suuri kunta.
Sitten vielä kysymys kaikille, mihin Suonenjoki liitetään tulevaisuudessa, kun emme ole se uudistuksen vaatima 20 000 asukkaan kunta.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä