tiistaina 30.10.2012

En todellakaan ymmärrä maalaisjärjellä, enkä muullakaan sitä että ihmisille tehdään tällaisia lisäkiusoja vahvoilla hajusteilla. Vuosien varrellaa olen todennut että hajuvedetkin ovat tulleet yhä voimakkaimmiksi ja entistä ärsyttävimmiksi, sekä tietysti partavedet sun muut. Itse yli 30 vuotta hajusteista kärsineenä ja maalle muuttaneena sen takia Hesasta, olen täysin tyrmistynyt että markkinoinnissa käytetään vielä kaiken muun lisäksi tällaista kiusallista konstia.

Tietysti kaikki nuo vuodet ovat herkistäneet minua yhä lisää vuosi vuodelta, mutta heti alkumetreillä jo jouduin jättämään teatterit ja konsertit pois, samoin metrosta nousin väliin seuraavalla pysäkillä hajusteiden takia yskimään, jotta taas pystyin pysäkin verran matkustamaan työpaikkaa kohden aamuruuhkassa vettävuotavin silmin.

Olisi viisasta jo alkaa ottamaan huomioon se, että yhä useammat altistuvat nykyään kemikaaleille ja hajusteille. Joillakin lentokentillä sentään on se jo ymmärretty ja käymälissä on hajusteiden suihkutus kielletty. Tämä ongelma ei todella ole korvien välissä vaan nenän herkkyydessä, vaikka huumekoiria ei kyllä vielä tällainen ongelmainen pystykkään tuuraamaan.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä