perjantaina 02.11.2012

keskustelisivat ennemmin vaikka yrittäjyyden kannattamisesta Suomessa, (ts. siten myös työttömyyden vähentämisestä?), rakkaasta rahareiästä nimeltä Kreikka ja mahdollisesta euron hajoamisesta tai kuntaliitoksista kuin jostai D-vitamiinin milligrammoista purkin kyljessä.

Katoin kyseistä ohjelmaa ensimmäiset 20minuuttia ja minua alkoi ärsyttää ensinnäkin kyseisen "ongelman" tärkeys ja toiseksi haastattelijan yliaggressiivinen, puskeva ja ärsyttävän piikittelevä käyttäytyminen. Olen huomannut saman piirteen kyseisessä haastattelijassa ohjelmaa katsoessa aikasemminkin.

D-vitamiinia saa myös hedelmistä, itse en luota teollisesti valmistettuihin pillereihin (en sitä väitä ettei ne olisivat yhtä hyvä d-vitamiinin lähteitä). Tiedän sen olevan tärkeä ravinne/ainesosa ihmiselle pitkällä tähtäimellä. Samaa keskustelua voitaisiin käydä varmaan raudan, sinkin, kalsiumin yms. ravinteen saannista. Ei tuhlata liikaa resurssejamme kohtalaisen pieneen ongelmaan. Älkää tehkö tyhjästä ongelmaa ja syökää hedelmiä, jookoos kookos?

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä