tiistaina 13.11.2012

No se ei ole mitään herkkua jos selkä menee. Sekin pitää itse kokea ennen kuin sen ymmärtää. Ihminen on siitä kumma olento että vasta sitten kun sattuu omalla kohdalle voi ymmärtää toista saman kokenutta. Ei se ole sairauden taakse menemistä jos on todella sellainen vika selassä.
Minulla ei ole selkävikaa mutta veljelläni on ja ollut jo pitkään. On työkyvyttömyyseläkkeellä ja syö Lyricaa joka on varsinainen myrkky. Selkä leikattiin ja kaavittiin "kulumia" eli kalkkia pois. Hiljattain leikattiin molemmat jalat eli pallolaajennus verisuoniin kumpaakin jalkaan että veri pääsee kiertämään. Hän on ollut työkyvytön 45- vuotiaasta asti.

Ohjelmassa olevaa miestä en ihmettele vaikka häntä ei oikein kiinostaisikaan mikään. Kova kipu on pirullinen seuralainen. Kipua olen kokenut elämässäni niin fyysistä kuin henkistäkin. Kiummatkin ovat kaameita seuralaisia ja sitten vielä jos olet rahaton lisäksi ei siinä varmaan tee milei mitään yrittääkään. Elinkautinen on pitkä velkavankeudessa. Se on pidempi kuin murhaajalla!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä