maanantaina 12.11.2012

Alun alkaen arvauskeskusten maine alkoi asiakkaista, jotka eivät ole potilaita, vaan luulevat voivansa saada lääkärin siunaukse: vitutukselle, huonolle päivälle ( joka paikkaa alkoi koska juuri yöllä kun ... jätetään sanomatta: vitutti puoliso, avopuoliso heila, pomo kaveri yms.) Kun näitä lappaa jo puolet sisään suureen ääneen valitellen kovaa kohtaloaaan: Kukaan ei ymmärrä ja eikö täältäkään saa mitään apua: Niin poliitikot ja helv..n vastaanottovirkailijat sysäävät koko lössin lääkärin vastaanotolle. Nämä arvuuttelijat keksivät kaikenlaista kahjoa ja vievät ajat todella sairalilta. JA KUN huono pomo, puoliso, syrjähyppy krapula tai muu asia ei KAS KUMMAA olekaan lääketieteellinen, niin aletaan syyttää lääkäriä puoskariksi kun ei tautia löydy. TAUDIN NIMI ON VALEHTELU JA ÓMAN VASTUUNKANNON PUUTE.
Sitten liian kiltit lääkärit ja hoitajat valittelevat että oi voi. kun pitäisi antaa potku takapuoleen että häivy hoitamaan omat asiasi.
TÄSTÄ JOHTUU PULA SAIRAILLE ANNETTAVISTA AJOISTA, ON LIIKAA LUULO/HUIJARI TÁUTISIA JOTKA PUHUVAT PASKAA , ja yrittävät vierittää kaiken syyn terveyskeskukselle.
Myös toimittajia on tasapuolisesti joukossa, mutta yleensä lusmu porukkaa, jotka vievät ajat tosi sairailta.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä