perjantaina 16.11.2012

Seitsemäs taivas, Hanna Toiviainen
Kuinka monta vuotta HT on tehnyt väitöskirjaansa?
Mikä on HT:n toiminta aikaisemmin ja nykyisin. Hän on ollut Stakesissa ja aina vastaan lääkkeiden markkinointia.
On hämmästyttävää, kuinka paljon annetaan "humpuukille" aikaa. Teollisuus on HT:lle paha, mitä mahtaa olla hänen ja teollisuuden välillä. Eikö hän ole päässyt lääketeollisuuden palvelukseen? Lääkärinä hän ei ole ollut potilastyössä osaavana lääkärinä lainkaan/koskaan.

MT:lle näyttää olevan ongelmana lääketeollisuus.
Pitäisi ymmärtää tuolla tasolla, että jos tietoisuus lisääntyy, on ihan paikallaan, että taito diagnosoida, lisääntyy. HT ei hyväksy tiedon eteenpäin menoa.

Mihin ei lääkettä ole aikoinaan löytynyt? Meidän esivanhempamme käyttivät kasveja hyödykseen sairauksien hoidossa. Eikö tuo taito olisi saanut kehittyä.

HT luettelee juuri niitä, mitä mitä THT-laitos puhuu eteenpäin ja miten THT tekee tavallisista asioista "sairauksia". Mitä asioita puhuttiin 70-luvulla, mitä puhuttiin 80-, mitä 90-luvulla jne. Näyttää hävinneen tietoisuus farmakologiasta ja kaikesta muusta, miten yhteiskunnassa tietoisuus lisääntyy.

Näyttää haastattelu olevan marginaaliryhmän katkeroitunutta keskustelua. MT kulkee poikkeaavaa tietä ja asettaa valmiita kysymyksiä...

Elämäkö on kilvoittelua?..

Nyt meni maku MT:n ohjelmista.
Nariseva ääni. valittava ote, kieltävä asenne... Mitä HT tavoittelee. "Lisää vuosia elämään" menikö nyt kaikki kohdalleen?

Ei ole asiallinen ohjelma. Olisi hyvä saada haasteltavaksi niitä henkilöitä, joiden elämä on kiinni lääkityksestä, joiden terveys on kohentunut työkykyiseksi lääkityksellä.... Entä entivanhaset lääke-esittelijät? Kuinka huonoa työtä he ovatkaan tehneet! Oletan, että HT on tullut syrjityksi jonkun lääkefirman taholta. HT:llä ei ole työkokemusta, ei kokemusta lääketutkimuksesta eikä juuri muustakaan kuin Stakesin palkkalistoilla olemisesta.

Mistä sitä laatua elinvuosiin, jos on joutunut autokolariin 22 vuotta sitten. Olisi sittenkin pitänyt saada kuolla 22 vuotta sitten autokolarissa, että ei tarvitsisi kuulla teidän "viisauksia", jotka ovat erittäin loukkaavia. Hyvä on tv:ssä mollata sitä, mitä ei ole kokemuksen kautta katsonut. Potilasjärjestöt puhuvat HT:n käsityksen mukaan lääkefirmojen suulla. Mihin HT:n tieto perustuu. Ei ainakaan tutkimukseen. Ainoastaan asenteeseen, kuten Virrankoskenkin.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä