sunnuntaina 18.11.2012

"Diagnoosi netistä
Myös yhä useampi asiakas – potilas-sanaa pidetään nykyisin epäkorrektina – marssii netistä hankittu diagnoosi kainalossa lääkärin vastaanotolle ja edellyttää lääkärin kirjoittavan lähetteen potilaan haluamiin tutkimuksiin.

Suomalaisnainen lupasi tänä vuonna nettisivuillaan 500 euroa rahaa sille, joka keksisi diagnoosin hänen oireilleen. Vastauksia tuli roppakaupalla, kun tavalliset ihmiset innostuivat lääkärileikistä."

Tosi "siistiä" tältä teidän tutkivalta journalismilta tuoda esille mun tapaukseni tuon lainaukseni ensimmäisen tekstikappaleen yhteydessä.

On nimittäin hyvä muistaa, että ilman kyseistä sivustoa en olisi saanut oikeaa diagnoosia oikealta lääkäriltä vaan ravaisin todennäköisesti edelleen täysin turhissa ja kalliissa astmatutkimuksissa. Monessa asiayhteydessäkin on myös mainittu se, että sain varsinkin uuden vuoden aikaan vastauksia nimenomaan lääkäreiltä - en pelkästään "tavallisilta ihmisiltä."

Se 500 euroa muuten luvattiin sille, joka "keksii oikeaan lääkitykseen, hoitoon ja parantumiseen johtavan diagnoosin." Ei sille, joka "keksisi diagnoosin oireille."

YLEn "asiantuntijaohjelmat" jäätää.

Joulunodotuksellisin terkuin,
Google-markkinoinnin ammattilainen Mari Luukkainen

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä