torstaina 13.12.2012

On siinä meillä ollut työministeri !... Onneksi... on OLLUT.
Ei minkäänlaista käsitystä realimaailmasta,käsitystä siitä, kuinka vaikea on luoda työpaikkoja uusille aloille ja samalla heittää romukoppaan vuosikymmenien aikana kumuloitunut huippuosaaminen.
Edelleen; " Minulle mieluisinta olisi lopettaa turkistarhaus mahdollisimman nopeasti" ja että valtio erilaisin tukitoimin voi korvata taloudelliset menetykset tarhauksen lopettamisesta. Vihreän stadilaista talouspolitiikkaa - en paremmin sano !
Kun toimittaja Andersson totesi, että turkistalouden kymmenien miljoonien verotulojen loppumisen takia 3-4 kuntaa menisi konkurssiin, tämä eduskunnasta palkkaa saava talousnero totesi, että; " Kun hallituksen kuntauudistus toteutuu, näitä kuntia ei muutenkaan tulisi olemaan"

Merkillinen on peruste, että turkistarhaus on lopetettava sen vuoksi, että petoeläin on tottunut liikkumaan laajalla alueella ja sen vuoksi kasvatus häkissä olisi eettisesti väärin. Kun ruokaa, vettä ja virikkeitä kuitenkin on. Miten on lemmikkikoirat ja kissat, petoja molemmat. Puhtain omatunnoin koirien pito kytkettyinä on lajityypillistä elämää eläimille? Tai ratsu- ja ravihevoset; onko elämä talleissa laumaeläimelle lajityypillistä. Tai onko ratsastajan kannuksilla tökkiminen hevosen kupeisiin lajityypillistä huolenpitoa.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä