perjantaina 14.12.2012

Miten voi olla tällä tasolla olevia ihmisiä(Pulli,Sinnemäki) maassamme torppaamassa maamme ilmasto-olosuhteisiin erinomaisesti sopivaa elinkeinoa eli tarhausta. Me tarvitsemme kaiken viennistä tulevan valuutan. Tarhauksen kielto Suomesta ei lopeta tarhausta maailmalta,vaan se siirtyy maapallon takapihoille,jossa eläimistä ja niiden hyvinvoinnista viis veisataan ja kyseisten maiden asioihin ei voi kukaan puuttua- edes ihmisoikeusloukkauksista ei ole päästy erilleen.Miten voidaan luulla,että turkiseläimistä huolehdittaisi. Ja vielä luulette,että kun tarhaus lopetetaan Euroopasta,ei turkiksia kysytä. Se on aivan pöhölö uskomus.
Kettu elää keväästä marras-joulukuulle ja saa olla häkissä,jossa ei tarvitse sonnassaan maata ,saa ruoan,puhtaan veden ja rokotukset ja lääkkeet,jos tarvitsee. Pitäisi ymmärtää,että huonolla hoidolla ei tule myyntiin kelpaavaa turkiksia. Tarhaketut eivät selviä luonnossa,eivät osaa edes autonvaloista pois juosta. Tuo lelu-ja muu virikehomma on aivan hanurista. Ei niillä ketuilla luonnossa ole legoja ja pehmoleluja,vaan joutuvat piileskelemään ,ettei tule tapetuksi toisen pedon toimesta. Ruoan haku on heikkoa ja joskus on päivien puute ruoasta ja turkki sen mukainen ja eläin laiha kuin riuku. Tarhaketut ovat hyväkuntoisia,ruokaa saaneita,eikä tarvi sateen alla olla. Minkkiä ei saa edes luontoon päästää. Vedessä se tappaa kalat,muttei syödäkseen vaan tappamisen ilosta. Kyllä ollaan kaukana arjesta,kun puhutaan minkkien uima-altaista.

Maapohjatarhoista Sinnemäki ei edes tajunnut,mitä tarkoittaa loisien saaminen.Aivan kuin se turkki olisi irrallaan eläimen päällä.Kissoistakin pitäisi tietää,että loisia omaava eläin on huonolla karvalla.

Kyllä tunsin myötähäpeää,kun viisaat ihmiset eli Joensuu ja Sankelo joutuivat tuon tasoisten ihmisten kanssa keskustelemaan asioista,joista nämä citynaiset ei mitään ymmärrä. Sinnemäen ajatusmallilla ollaan pian Kreikan tasolla.

Kyllä naisten ajatusmaailma on niin kaukana maaseudun elinkeinoista,että hirvittää. Tarhaus on eri asia kuin tarhaeläimen huono kohtelu.
Suosittelen näille naisille tarhauksen rauhaanjättöä ja menemistä vanhainkoteihin katsomaan miten joku on liemissään yli kellonympäryksen,kun ei ole verkkopohjaa ja tulevaisuudessa ei ole eds paikkaa,jos ei kotona pärjää eikä eutanaasiaan päästä..

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä