lauantaina 16.02.2013

Todella kiva ja hauska ohjelma :). Katsoin nyt eka kertaa aiemmin esitetyt jaksot. Tykkään kovasti:).

Minusta kaikki sarjan henkilöt on kivoja omia persooniaan ja heistä näkee että ovat tasapainoisia ja sinut itsensä kanssa.

Nyt uuden tuotantokauden ekaa jaksoa katsellessani oli ihailtavaa kuinka porukalla lähdettiin etsimään tietoja netistä osoitetta (oliko se nyt presidentin kanslia, ei ole tullut oikein seurattua politiikkaa). Sanna kirjoitteli googleen hakusanoja eikä lannistunut vaikka ei heti osoitetta löytynyt.
Sitten osa porukkaa olivat lähteneet torille, missäpäin se nyt olikaan. Siellä Sanna ja Kata jakoivat nimmareita isollekkin porukalle, suhtautuivat tyynesti asiaan, oli kyllä ihailtavan rauhallista katseltavaa. Ja puhuivat yleisölle sarjassa mukana olosta.

Timo on mainio taustapuhuja. Hän saa tavallisenkin asian vaikuttamaan taianomaisen hauskalta :D. Ja aina hymy herkässä. Olisiko siinä viestiä ihmisille, ettei elämää tarvisi aina ottaa niin vakavasti kun se ei hyödytä mitään. Ihmissuhteet on joillakin pysyviä ja toisilla ei, mutta pääasia että on rakkautta :). Sitähän sitä kaikki havittelee ja haaveilee.

Näin ystävänpäivän aikaan on tärkeää, että on ystäviä. Ystävät eivät ole itsestään selvyys.

Toivottavasti Mikko pääsee vielä presidentin linnan kutsuille, oikeana kutsuvieraana, ei kuokkavieraaksi niin kuin hän vitsinä lohkaisi :). Tai vaikka koko porukka:). Olisihan se hienoa jos koko frendien ihmiset olisivat itsenäisyyspäivän vastaanotolla linnanjuhlilla.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä