perjantaina 08.02.2013

Ohjelma A-studiossa vakuutuslääkäreiden nimilistan julkisuudesta ei tuonut keskusteluun mitään uutta. Ei edes ministeri Risikon haastattelu.

Olen lähettänyt Risikolle useita dokumentteja, jotka osoittavat vakuutuslääkäreiden epärehellisen, jopa rikollisen toiminnan, mutta ministeri ei tästäkään huolimatta havaitse vakuutuslääkäreiden toiminnassa mitään ihmeellistä.

Samoin Kettunen valehteli vakuuttavasti, kun kertoi, millä perusteella vakuutuslääkäri jäävää itsensä pois tekemästä päätöksiä potilaasta, jota on itse hoitanut. Vakuutusoikeuden entinen ylilääkäri Eero Hyvärinen toimi erään potilaan hoitotiimissä yhtenä hoitavana lääkärinä v. 2008 kivunhoitoasiassa ja oli vakuutusoikeuden tuomarijäsenenä tekemässä hylkypäätöstä kyseisen potilaan asiassa v. 2012!! Eipä jäävännyt itseään, vaikka tiesi potilaan parantumattomat vammat.

Tästä on vedenpitävät kirjalliset dokumentit olemassa ja ne esitetään tarvittaessa medialle!!

Vakuutuslääkäreiden nimilistat ovat sivuseikka, pitäisi kiinnittää huomiota nimenomaan vakuutuslääkäreiden valheellisiin lausuntoihin varsinkin valitustuomioistuimissa ja saattaa voimaan lait, millä jokainen vakuutuslääkärin potilaasta kirjoittama lausunto ja myös vakuutusoikeudessa antamat ”asiantuntijalausunnot” olisivat julkisia.

Tähän päästäisiin, kun vakuutuslääkärit toimisivat valanvannoneina todistajina eivätkä valanvannoneina tuomareina vakuutusoikeuden istunnoissa.

Kannattaisi toimittajien tehdä hiukan paremmin taustatyötä asioiden todenperäisyyden selventämiseksi, jottei näinkin tärkeässä tv-ohjelmassa lasketeltaisi näin selviä valheita ja suostua tekemään pyydettäessä oikaisu, missä kerrottaisiin totuus asioista.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä