lauantaina 20.07.2013

Vakuutuslääkärien toiminta on erittäin valonarkaa toimintaa. Nämä julkista valtaa ja rahaa käyttävät tunteettomat turannit tekevät mitä vain ellei media nosta uudelleen ja uudelleen asioita julkisuuteen. Ihmiset maksavat tunnollisesti vakuutusmaksujaan tietämättä lainkaan, että kun vahinko tapahtuu ja ihminen vammautuu, vakuutusyhtiö hakemalla hakee muita syitä, jotta ei joudu maksamaan korvauksia.

Herätkää hyvät ihmiset ja ennakoikaa mistä tässä kaikessa on kysymys. Vakuutusyhtiöt maksavat kyllä pienet vahingot pitääkseen asiakkaansa tyytyväisenä. Kun vakavaa tapahtuu, niin vakuutusyhtiöt kokoustavat asian tiimoilta yhtenään ja kuittaavat suuret rahat/kokous ja etsivät uhrinsa sairauskertomukset elämän ajalta ja tekevät hylkypäätöksen. Vammautunut jää ilman korvauksia ja katkeroituu niin, että ei pysty enää normaaliin elämään.

Vakuutusyhtiö Tapiola hamuaa rahaa ja monopoliasemassaan hamuaa muita toimintoja rahaa kerryttääkseen. Tapiola on suurta S-Ryhmää ja ihmiset kantavat rahansa niin kauppaketjuun kuin pian pankkiinkin sekä vakuutuksiin. Nämä vakuutusyhtiön herrat keräävät suuret omaisuudet ja asiakaspalvelussa herätään todella ilkeäksi jos vakuutuksenottaja onkin korvauksia vailla.

Toivon koko sydämestäni, että yle ottaa vakuutustoiminnan tarkasteluun ja tekee siitä näyttävästi useissa medioissa ohjelmaa. Esimerkkitapauksia löytyy runsaasti. Katsokaa Helsingin Hovioikeuden päätös 14.1.2013, jossa liikeonnettomuuden uhri sai viimein hänelle kuuluvat korvaukset. Juttua on hoitanut Lakiasiointitoimisto Vesa Laukkanen Ky. Mikä nöyryytys ja vuosien työ eli eikö todellakaan näille vakuutusyhtiöiden narsisteille saada lakia. Miksi ihmiset käyttävät yksityislääkäripalveluja, joissa nämä roistot saavat rehvastella.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä