keskiviikkona 18.09.2013

Totuus on, että vakuutustoiminta ei Suomessa perustu rehelllisyyteen! Vakuutuslääkärit nauttivat korkeaa palkkaa ja alati lisääntyvistä kokouksista huomattavia korvauksia. Asiat vakkuutusyhtiössä roikkuvat vuosia ja tänä aikana usean kymmenpäinen joukko tekee ajatustyötä ja kokoustaa löytääkseen muun syyn, jotta ei tarvitse kantaa korvausvastuuta.

Mikäli sinulla on ollut yksityis- tai työelämäss stressiä tai sinulla on elämäsi aikana ollut joitakin sairauksia, voit olla varma, että tapaturmaan joutuessasi sinä et tule saamaan mitään korvauksia vaikka useat asiantuntijalääkärit olisivat laajoilla tutkimuksillaan ja laitekuvauksillaan todenneet tapaturmavamma, jonka vuoksi elämäsi menee kokonaan uusiksi.

Elämäntilanteen muutos, työstä luopuminen, sosiaalisten kontaktien väheneminen, laaja-alaiset neuropsykologiset oireet ja ennenkaikkea taistelu roistomaista vakuutusytiön kanssa syövät voimavaroja ja masentavat, joten lisäksi saat diagnoosin masennus. Tästä onkin hyvä vakuutusyhtiön lähden kahden vuoden miettimisen jälkeen leipoa kokonainen lista sairauksista, jotta vastuuvapaus myönnetään.

Omalla kohdallani neljän neurologin, kahden kuntoutusneuropsykologin ja kolmen työterveyslääkärin diagnoosi keskivaikea aivovamma ja vamman myöhäisvaikutukset muuttuivat vakuutusyhtiössä nimikkeiksi neuropskologiset häiriöt, aivoinfarktin jälkitila, aivojen verenkiertohäiriöt, kaularangan selkäydinkanavan ahtauma ja masennus.

Tapaturma-asiain korvauslautakunnaltakin LähiTapiola kysyi lausuntoa ja luonnollisesti tämä foorumi tuki vakuutusyhtiön esitystä. Pitäisikö ryhtyä keräämään listaa tapaturma-asiain korvauslautakunnan jäsenistä, sillä samat tyypit keinotteleva sielläkin kuin vakuutusyhtiöissäkin.

Ehdottaisin myös, että kerätään listaa myös asiantuntijalääkäreistä, jotka laajoissa tutkimuksissaan toteavat potilaan diagnoosin vammasta johtuvaksi. Näin saamme esille nämä oikeat lääkärit osaamisalueineen ja ehkäpä he ryhtyvät vakuutuslaitosten vilpillisyyden kohteeksi joutuneita edes hieman puolustamaan. Ainakin erikoislääkärin pätevyydestä tässä taistellaan ja se kyseenalaistetaan. Nythän laaja joukko alan asiantuntijoita on hiljaa ja ihmettelee vakuutuslääkärien mielivaltaista toimintaa.

Voisiko joku kehitellä näille sivuille paikan ja sinne vaan oikeiden asiantuntijalääkäreiden nimiä keräämään ja informoimaan, kuinka vakuutuslääkäri ? on kumonnut näiden lääkäreiden asiantuntemuksen.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä