torstaina 21.02.2013

Meistä alkutuottajista tuntuu pahalta tehdä niska limassa töitä nälkäpalkalla jotta suomalainen ruoka olisi puhdasta ja turvallista ja kohtalaisen eettisesti tuotettua kun samaan aikaan lihan alkuperällä ei ole mitään väliä kunhan vaan halvalla saa.
Me emme saa tuotteista yhtään parempaa hintaa kuin keski-eurooppalaiset kolleegamme vaikka meidän luonnonolosuhteet ovat paljon ankarammat ja me yritämme noudattaa lukemattomia eläinsuojelu ja ympäristönsuojeluvaatimuksia. Puhumattakaan työvoimakustannuksista.
Uskallan väittää että suomen eläinsuojelu ja ympäristönsuojeluvaatimukset ovat Euroopan tiukimpia.
Naudanlihantuotannon kannattavuus Suomessa on niin huonoa koska lihatalot eivät halua maksaa tuottajalle lihasta sitä mitä kuuluisi. Lihatalot tuovat mieluummin lihaa ulkomailta ja näköjään hevostakin nautana.
Kyllä suomalaista naudanlihaa saataisi tuotettua jos tästä työstä jäisi käteen muutakin kuin sonnat.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä