torstaina 21.02.2013

On kyse sitten mistä eläimen lihasta tahansa, vaikuttaa lihan laatuun kasvatus ja kuljetukset.Euroopassa saatetaan eläviä eläimiä kuljettaa epäinhimillisiä matkoja teurastettavaksi.Hevosia kuljetetaan tuhansia kilometrejä ilman lepotaukoja ja juottamista. Samoin sikoja. Seurauksena taatusti stressi lihaa. Porsailta typistetään, leikataan saparot i l m a n !!!!puudutusta! se on luuta, joten porsaaalle jää elinikäinen pelko ja stressi, mitä sen selän takana tapahtuu.Lisäksi annetaan antibiootteja ennaltaehkäisevästi. Mm. edellä mainituilla tavoilla tuotettua tuorettakin lihaa tuodaan enenevässä määrin. suurin osa suomalaisesta tuotannosta on vielä inhimillistä ja eläimiä arvostavaa.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä