maanantaina 25.02.2013

"Kirkko sallii saleissaan opetuksen, että Saatana aiheuttaa sairauksia." Sanoo kuvateksti. Ja MOT:n toimittajat siis tietävät ihan varmasti, että näin missään tapauksessa koskaan ei ole? Kertoisitteko vielä lähteen, että me muutkin tietäisimme, mihin tämä tieto perustuu? Btw, toimittajatko nykyään määrittelevät kirkon opetuksen eikä Raamattu?

Lääketiede on muuten dokumentoinut paljonkin "selittämättömiä" parantumisia esim. magneetti- ja röntgenkuvia, joissa ensin on näkynyt kasvain ja sitten kun kasvainta on pitänyt lähteä hoitamaan, se onkin ihmeellisesti kadonnut. Ja tällaisia parantumisia tapahtuu ihan ilman Jalovaaran kokouksiakin. Itsekin tiedän tapauksen, jossa kasvain todistetusti katosi, kun ihmisen puolesta rukoiltiin. Harvinaistahan tämä on, mutta ihan mahdollista.

Jotenkin tuntuu äärimmäisen kurjalta, että toimittajat eivät osaa tehdä kirkosta ja kristinuskosta mitään muita kuin negatiivisia juttuja. Voisitteko joskus vaikkapa tehdä ongelman päihteiden väärikäyttäjistä tai rikoillisista, joiden elämä on muuttunut jälleen elämisen arvoiseksi uskoontulon myötä. Muutokset ovat joskus niin suuria, että on päivän selvää, että niihin ei ole päästy ihmisen omilla lihaksilla!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä