maanantaina 25.02.2013

Uskosta osattomille ei kannatta selittää sen enempää Helvetistä, Saatanasta kuin riivajistakaan, koska he eivät voi näitä asioita ymmärtää. En minäkään ymmärtänyt, mutta nyt uskossa ollessani ne ovat jopa niin ilmiselviä, että olen järkyttynyt että en tätä hengellistä todellisuutta nähnyt.

Jalovaaran savustaminen kirkosta on siis alkanut ja tämänkin dokumentin on varmaan luterilainen (liberaali) kirkko itse tilannut, koska Jalovaara on viimeisiä luterilaisen kirkon pelastukseen ohjaavista saarnaajista. Myös Erkki O. Auranen kertoo kirjassaan "Henkivaltojen taistelu Suomessa" riivaajien ulosajamisesta eikä se sen ihmeellisempää ole, kuin Jeesuksen nimessä uskossa oleva ihminen komentaa riivaajia. Liberaalit kun puhuvat yleismailmallisista hyveistä ja rakkauden Jumalasta, joka sallii kaiken, mutta he eivätkään vedä kirkkoja täyteen. Monet tämän päivän perhesurmista, jossa asianosainen ei osaa selittää käytöstään ja on lopuksi halunnut vielä tulella tuhota koko talon, ovat juuri esimerkkejä riivaajien työstä. Jeesuksen nimi kuitenkin voi vapauttaa nämäkin ihmiset ja riivaajat ihmiset itse kutsuvat sisään. Lukekaa Derek Princeä tai katsokaa TV7:lta "Taistelu maailmassa" dokumentti.

Samalla ihmiset hakeutuvat okkultismin, new agen ja idän uskontojen pariin, koska he kaipaavat hengellistä evästä, mutta valitettavasti kyseiset uskonnot ja opit tarjoavat juuri sitä sielun vihollisen oppia, joka kyllä osaa pukeutua myös valkeuden enkelin vaatteisiin. Eihän Saatana tule sarvet päässä hiilihangon kanssa koputtelemaan. Tähän voisin suositella entisen noidan ja Saatanan palvojan Doreen Irvinen kirjaa "Olin noita", jossa hän kertoo järkyttävistä kyvyistään noitana sekä pelastuksesta tulleessa Jeesuksen omaksi.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä