maanantaina 25.02.2013

Matti A. Miettinen on tutkinut ihmeparantumisia 10 vuoden ajan 80-luvulla. Hän ei löytänyt YHTÄÄN tapausta, jolle ei olisi löytynyt lääketieteellistä selitystä. Kirkko on tiennyt tämän, eikä he ole puuttunut näihin ihmeparantumisilla ratsastaviin kaatajapappeihin. Ellei kirkko ole välittänyt asiasta tutkimuksen julkistamisen jälkeen, niin miksi odotettaisiin heillä nytkään olevan mielenkiintoa puuttua asiaan. Aikaa heillä olisi ollut puuttua tapahtumiin, mutta ei tahtoa. Ei tarvitse olla suurikaan ennustaja, että piispa luoma pesee tänään kätensä tuosta asiasta. Kertonee ihmisille sen mitä ihmiset odottavatkin kirkon vastaavan. Kirkko ei pidä sairauksia Saatanasta lähtöisin olevina asioina. Kirkko pitää kuitenkin option itsellään, että Jumala voi parantaa sairaita.

Vastuuhan tuossa on se pääasia. He kun hyväksyy tuollaiset tilaisuudet tiloissansa, niin samalla kirkko tulee hyväksyneeksi siellä esitetyt asiat. Kyllähän heillä on tietoa mitä saarnaajat puhuu. Ei voi paeta vastuutansa sillä, että he eivät usko näin asioiden olevan. Silloinhan kirkon pitäisi kieltää saarnaamiset. Siitä on olemassa kyllä näyttöä, että kirkko ei tilojansa anna ihan kelle vain. Heillä kyllä toimii tuo itsesensuuri. EIkä tässä voi vedota myöskään yksittäiseen mokaan. Tuollainen toiminta on kuitenkin järjestelmällistä.

"A-studio jatkaa aiheen käsittelyä maanantaina 25.2. klo 21.00 lähetyksessään ja kysyy, sopivatko parantajasaarnaajat kirkkoon? Studiovieraana on Espoon piispa Tapio Luoma."

Tuohan on jo käsitelty asia siinä vaiheessa, kun kirkon tiloissa toimivat nämä parantajat. Kirkon poliitkan mukaista on hyväksyä parantajien toiminta. Kirkko haluaa ruokkia tuollaisilla eväillä sitä haluavia jäseniään. Toimittajien tulisi enää keskittyä kysymykseen MIKSI?

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä