maanantaina 25.02.2013

Kriittinen journalismi olisi hyvä asia.
Kritiikkini tahdon kohdistaa tämän illan MOT ohjeman tarkoituksenhakuisuuteen, koska se oli jälleen räikeän puolueellista. Ns. "totuuden" torveksi nostettiin alleviivatusti liberaali kirkkovaltuutettu. Toivoisin Ylen uutis- ja ajankohtaistoimitukselta laajempaa näkökulmaa ja puolueettomampaa uutisointia.

Pirkko Jalovaaran puheesta irrallisina otetut asiat antavat hänen opetuksestaan vääristyneen kuvan.
Jalovaara puhuu ja opettaa Jumalasta, Jeesuksesta ja Pyhästä Hengestä. MOT ohjelma antoi kuvan, että Jalovaara saarnaa pelkästään riivaajista. Henkimaailman asiat ovat edelleen tämän päivän todellisuutta siitäkin huolimatta, että länsimainen "sivistynyt" ihminen ei siitä pidä.

Ihmisen elämän peruskysymyksiä ovat edelleen hyvän ja pahan välinen taistelu, synti, syyllisyys ja anteeksisaaminen ja anteeksiantaminen. Totuus tekee kipeää mutta se vapauttaa.
Kaikki kirkossa annettava opetus tulee arvioida Raamatun sanan pohjalta. Toivottavasti oikeamieliset piispat ja kirkkoherrat sekä muut Jalovaaran opetuksia säikähtäneet eivät nyt usko pelkkiin kuulopuheisiin ja asiayhteydestä irrotettuihin lauseisiin. Kannattaa itse ottaa selvää, mitä Raamattu opettaa ja sen perusteella arvioida Jalovaarankin opetus.

"Hedelmistään puu tunnetaan."

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä