tiistaina 26.02.2013

Olen samaa mieltä Jalovaaran kanssa. Ei hän manaa eli kutsu paholaista esiin vaan kertoo totuuden, että ihminen kamppailee jatkuvasti kahden voiman välissä. Paha aiheuttaa sairaudet kuten Bruno Gröning (1906 – 1959) kertoi ja Jumalan parantava virta Heilstrom parantaa ne. Jos ihminen haluaa eroon sairauksista niin täytyy pyrkiä noudattamaan se tapahtuu antamaansa oppia. Se on sama oppi kuin Jeesuksella mutta ihmisillä on aina tapana unohtaa ja muutella asioita ja siksi täytyy Jumalan lähettää tänne uusia alkuperäisen totuuden uusia lähettiläitä.

Ihmiskunnan korkeakulttuureissa on jo tuhansia vuosia puhuttu korkeamman voiman olemassaolosta, voiman, joka auttaa ja parantaa.Bruno Gröningillä oli siitä hyvin tarkka intuitiivinen tieto, jonka hän antoi kaikille ihmisille yksinkertaisella opillaan.
Bruno Gröningin ystäväpiiri on maailmanlaajuisesti suurimpia, henkistä tietä tapahtuvia, parantumisen hyväksi toimivia yhteenliittymiä. Ystäväpiirissä asiasta kiinnostuneet ja avunetsijät voivat oppia ottamaan tämän voiman itse vastaan. Tämä kehossa tuntuva ”Heilstrom” vaikuttaa avunsaantiin ja saa aikaan parantumisia jopa kroonisista, rappeuma- ja muista vaikeista elimellisistä sairauksista. Myös psyykkisistä sairauksista on parantumisia.
Riippumattomien lääkäreiden tutkimat ja dokumentoimat parantumiskertomukset todistavat, että Bruno Gröningin sanat ovat totta:
”Parantumatonta ei ole – Jumala on suurin lääkäri!”

Bruno Gröningin oppi
Yhteenveto

Bruno Gröningin oppi pohjautuu kahden henkisen, ihmiseen kohdistuvan voiman vaikutukseen. Näiden voimien vaikutus on suurempi kuin suurin osa ihmisistä olettaa. Bruno Gröning vertaa ihmistä patteriin. Jokainen ihminen menettää jokapäiväisessä elämässä voimaa. Mutta tarpeellista, uutta elämänenergiaa ei oteta useinkaan riittävästi vastaan. Samoin kuin tyhjä patteri ei ole toimintakykyinen, ei voimaton kehokaan voi täyttää tehtäviään. Siitä seuraa jännitystä, hermostuneisuutta, elämänpelkoja ja loppujen lopuksi sairaus.

Bruno Gröning siis selvitti, miten jokainen ihminen voi saada jälleen uutta energiaa. Usko hyvään on edellytys tähän yhtä lailla kuin tahto tulla terveeksi. Ihmisiä ympäröivät kaikkialla parantavat aallot, joita hänen on vain otettava vastaan. Parantumattomia sairauksia ei Bruno Gröningin mukaan ole olemassa, minkä lääkärien tarkastamat parantumiskertomukset todistavat. Parantumiset tapahtuvat tässä tapauksessa yksinomaan henkistä tietä eivätkä ne ole siitä syystä sidottuja Bruno Gröningin materiaaliseen kehoon.

Tätä parantavaa virtaa vastaanottaessaan avunetsijä istuu kädet avoimina. Käsivarret ja jalat eivät ole ristissä, jotta parantavan virran kulkeminen ei esty. Esteenä ovat sairauden ja huolen ajatukset. Sitä vastoin on jonkin kauniin ajatteleminen suureksi avuksi.

Parantavan virran kulkiessa kehon läpi se kohtaa elimiä, jotka ovat sairauden rasittamia. Niissä kohdissa se alkaa puhdistavan toimintansa. Siitä voi syntyä kipuja, jotka ovat kehon puhdistumisen merkkejä. Koska sairaus ei ole olemukseltaan Jumalan tahdon mukainen, se poistetaan vähitellen. Yksittäisissä tapauksissa se voi tapahtua myös spontaanisti. Tässä on tärkeää, että ihminen ei ajatuksissaan enää askartele sairauden kanssa, vaan uskoo siihen, että Jumalalle ei mikään ole mahdotonta.

Pysyäkseen jatkossakin terveinä Bruno Gröningin ystävät virittäytyvät sen jälkeenkin päivittäin ottamaan parantavaa virtaa vastaan. Terve keho muodostaa perustan elämälle, jossa ihminen on sopusoinnussa itsensä, kanssaihmisten ja luonnon kanssa.

Bruno Gröningin opin päämääränä on tehdä sairaasta elämäniloinen ihminen, joka on vapaa fyysisistä ja psyykkisistä vaivoista.
www.bruno-groening.org/suomi

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä