tiistaina 26.02.2013

Vastuksena tähän ; Bruno Gröningin oppi

On olemassa Pyhä Henkin joka on taivaallisen rakastavan Isän lahjaa ihmisille, ja kun Hän parantaa on lopputulos hyvä.

On kuitenkin olemassa myös pimeyden voimia jotka parantavat, ja toimivat "valkeuden enkeleinä" vaikkeivat sitä ole, eli toimivat ns. hengellisinä voimina, new age käsitteitä yms, valitettavasti tämän Brunon oppi tulee mielestäni selvästi, sille pimeyden puolelle, muistuttaen suuresti spiritismiä jne

Suomessakin lisääntyvä Reiki ija hengellinen jooga yms aiheuttavat suunnatonta kräsimystä saadessaan otteen niiden harrastajasta. Itse tunnen miehen joka spiritismin myötä sairastui, toisen joka reikin myötä ajatui psykoosiin, eli ei Jalovaara ihan väärässä ole kun saarnaa vapautuksen tarpeellisuudesta. Tosin olen sitä mieltä ettei saarnatuoli ole paras paikka tällä julistukselle, sielunhoito huone ja pastorin toimisto paremminkin, turvallinen rauhallinen ympäristö ..

Jeesus tuli, jotta meillä olisi elämä ja rauha, Hän haluaa vapauttaa ihmisen kaikesta synnistä ja kaikista siteistä ja kahleista, ja tätä voi kukin pyytää kotona, yhtä hyvin kuin kirkossa, kuitenkin ihminen on luoty yhteyteen ja siksi uskovat kokevat kirkoissa käynnit tärkeänä osana elämäänsä. Ja mikään syy, tai ryhmä tms ei saisi lähteä "vainoamaan" uskovia jonkin aatteen tai idean vuoksi.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä