tiistaina 26.02.2013

Aikonaan Karpo oli hyvin pidetty, tuodessaan julki epäkohtia jne, mutta hän teki sen kunnioittavasti silloinkin kun epäkohta oli selvä. Nykymaailmaan vaan ei kuulu "kunnioitus", "hyvä maku" jne. Siksi jäi todella paha maku suuhun tavasta jolla MOT oli tämän ohjelman tehnyt. Asiallista olisi ollut keskustella kunnolla (etukäteen mielipidettä luomatta) Jalovaaran kanssa, piispojen kanssa, Kansan Raamattuseuran edeustajien kanssa jne. On kohteliasta kysyä ensni ja vasta sitten "tuomita", eikös? Vielä, salassa kuvatessa ollaan käsittääkseni menty liian pitkälle, hyvän tavan mukaista on jopa antaa sen jota on kuvattu ensin nädä otos ennenkuin se julkaistaan, varsinkin kun sitten julkaistaan vain tarkoitushakuisesti se otos josta saadaan pahin mahdollinen aihe ohjelmaan.

Yle jos haluaa nyt olla rehti jne, tulisi hyllyttää MOT toimittaja muutamiksi kuukausiksi miettimään ohjelmien tekotapoja, ihmisten kunnioitusta ja oman ura kehityksensä suuntaa. Jos sitten valitsee "paskankaivuun ja lobbauksen jne" se on sitten oma valinta. Ylelle sellainen ei mielestäni kuulu eikä sovi!

Siksi ei ole enää edes kyse siitä, mitä Jalovaaran tilaisuuksissa puhutaan tai ei puhuta, sen selvittäkööt piispat ja papit jne hehän edeustavat sitä mitä usko ja Raamattu ja kirkko haluavat olla ja opettaa. Annetaan heidän tehdä työnsä rauhassa.

Mutta nyt on Ylen aika näyttää onko se suomen kansalle sitä mitä se esittää, puolueeton jne...

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä