maanantaina 08.07.2013

Hyvin on mennyt myös kesälomalla.

2 päivää viikossa 600 kalorilla on muodostunut täällä jo elämäntavaksi. Painoa on tippunut 12 kiloa huhtikuusta lähtien kun aloitin. Siippa lopetti kun alkoi motivaatio tippua, hänellä arvot jo lähtökohtaisesti olivat erittäin hyvät.

Itse olen huomannut olevani varsinkin paastopäivinä paljon luovempi ja energisempi. Pikku nälkä tosiaan tekee "nälkäiseksi" myös elämälle.

Lomalla oikeastaan on helpompi vielä olla kuin normaalina aikana. Nytkin ollaan reissussa eikä mitään ongelmaa olla paastopäivällä tänäänkään.

Ensi vuonna duunin 50v-tarkastuksessa onkin jännä nähdä lekurin ilme kun arvot erittäin todennäköisesti huippuluokkaa. Oikeastaan mulla ei ole ollut muuta ongelmia tarkastuksissa aikaisemmin kuin lievä kolestrolin liika-arvo. Mutta tutuilla kavereilla, samanikäisillä on alkanut ilmetä D2:sta ja muita liikasyömisen aiheuttamia ongelmia. Slaagejakin on ollut eli sydäreitä. Mutta minkäs teet kun äijien elämäntarkoitus tuntuu olevan vielä pelkkä työnteko hautaan saakka.

Meikä meinaa päästellä ainakin 120 vuotiaaksi pelkästään pitämällä itsestäni parasta huolta jatkuvasti loppuun saakka. Niin henkisesti kuin tälleen fyysisestikkin.

Hyvin menee, mut menköön!

Tsemppiä kaikille kanssakulkijoille.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä