tiistaina 24.09.2013

5:2 paastoa 27 viikkoa, painoa pudonnut tältä tytöltä16kg. Vaatteet pienetyneet XXXL:stä L-kokoon. Olen jotenkin tiivistynyt koska vaatekoko on pudonnut noin paljon. Läski on lähtenyt tasaisesti, joskus kun laihdutin painonvartijoissa niin yläkroppa pieneni mutta takamus ei, eikä maha. Olo on hyvä ja odotan paastopäiviä. Silloin on energiaa vaikka mihin. En ole paastopäivinä kokeillut mitään pitkiä lenkkejä, kävellyt satunnaisesti 3-4km lenkkejä, välillä pieniä juoksupyrähdyksiä että syke pysyy ylhäällä.
Syön muuten ihan tavallisesti, mutta en jaksa niin paljoa kuin ennen, enkä tykkää enään siitä olosta kun maha on täysi. Kokeilkaa, on ihanan vapauttavaa olla syömättä ja on ihanaa mennä paastopäivän iltana nukkumaan kun vähän palelee ja maha on tyhjä. Aamukahvi maistuu taivaalliselle ja olenkin löytänyt hyvän ruuan uudestaan, kun pakonomainen ruuan mättäminen on jäämässä pois pikkuhiljaa.
Ainut ongelma on ollut paaston alkukuukausina verenpaineen heittely, se oli välillä aika alhaalla, niin että pyörrytti. Mutta sitä ongelmaa ei enää ole, verenpaine on hyvällä tasolla. Yleensä jos jotain tulee, päänsärkyä esim. se johtuu sittä että ei ole muistanut juoda. Kohta on verikokeiden aika jännä nähdä mitä tuloksia tulee.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä