perjantaina 15.03.2013

Kylläpä oli heikkotasoinen esitys. Tämä ohjelma oli oikea journalistiikan irvikuva. Toimittaja oli voimakkaasti puolueellinen. Käsitteitä rasisiti ja äärioikeistolainen ei määritelty vaikka niistä jauhettiin koko ajan. Dan Koivulaakson mukana olo ohjelmassa kuin ohjelmassa tietää kyllä rajua tason laskua.
Kaverin argumentointi on jo yleisesti tunnustettu niin valheelliseksi ja vähä-älylliseksi että hänen mukana olo tuo vain aggressiivista äänisaastetta. Jopa intro antoi ymmärtää mitä on tulossa.
Halla-Aho ja Immonen sentään pysyivät tyynenä farssista huolimatta.Olisi ollut mukava kuulla Suomen Sisusta jotain asiallistakin tuon jankkaamisen sijata.

Pidättekö te meitä katsojia täysinä pelleinä kun tarjoilette tämän tyypistä soopaa asiaohjelman nimikkeen alla. Olen jo havainnut samanlaista lipsumista myöskin a-studion suhteen. Kun tv-lupamaksut kerätään verojen kautta on tietysti yhdentekevää minkälaista jätöstä valtiollinen tv meille tarjoaa. Teette ohjelmia toisillenne ja kehutte toisianne niin mikäs siinä, ja jakelette vielä pokaaleja vuotuisissa pippaloissa, niin kaikki on silloin herttaisen mukavaa.
Uutisisssakin puhutaan nykyjään "paperittomista" länsinaapurin malliin. Vaikka kyseessä on laittomasti maahan tulleet. Sieltä se PK-syöpä on pikkuhiljaa valumassa Suomeen.
TV-4:ta en enään seuraa, sillä siellä kuluu ja haisee Bonnierin vasemmistolainen ääni, ja aivan selvästi. Sääli että yleisön pitämät toimittajat alkavat prostutioida itseään poliittisen korrektiuden alttarilla.
No, jäähän itselleni enemmän laatuaikaa, kun ei tarvitse ruudun edessä itseään aliarvostettavan, ja netistä löytyy tietoa kunhan vaan osaa etsiä.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä