torstaina 21.03.2013

Rouva Ministeri, olet virkavalan vannonut, kuten minäkin vuonna 1979. Jos minä virkamiehenä rikon lakia, niin miten minun siinä tilanteessa käy? Menetän luottamukseni virkamiehenä!
Kun otetaan huomioon Sinun virheesi ja asemasi, niin virkamieslain mukaan olet menettänyt virkamieheltä vaadittavan nuhteettomuutesi asemasi huomioiden.
Jos yhtään ymmärrät sitä mitä periaatteellisella tasolla olet tehnyt, niin ymmärrät erota.
Nyt jaat sitä kuvaa kansalaisille, jota muutkin poliitikot kautta aikojen ovat tehneet, eli ei mitään moraalia, mutta MORALISOIJANA olet erottunut ja saanut asemasi.
Toisaalta annat kuvaa ja jaat kansan arvostusta "suomalisena poliitikkona", joka kautta aikojen ei eroa ennenkuin lainvoimainen tuomio on saatu!
Kuten muutkin kaltaisesi, ei Sinullakaan ole "SELKÄRANKAA".

Kuinka lahjomaton ja kaksinaismoralistinen poliitikko voi olla?
Jos mikään ei tule esille, niin mitään ei ole tapahtunut!

Järkyttävä'ä pelleilyä sinäsnsä, kun ottaa huomioon, että pääministeri "jykä" ja puoluejohtaja "se tuntemattomampi" niinistö suojelee "virheen" tehnyttä ministerikollegaa. Periaatteellisella tasolla nämä Suomen päättäjät (sii Jykä on toi Pääministeri ja toi toinen "niinistö ovat HYVÄKSYNEET, että tällaisia "virheitä" voi kuka tahansa tehdä. Riittää, kun pyytää KANSALTA anteeksi.

Voi veeeeeeeeeeeeeeeeeeee, mitä tekopyhyyden ylistämistä. Tehdään siis kaikki samoin ja vedotaan Hautalan tapaukseen ja toivotaan vain, että meitä kansalaisina kohdellaan samalla mitalla.....

Hupaisaa ja samalla h....tin järkyttävää selkärangattomuutta.....

Jos kansaliselta oikeusvaltio odottaa lähtökohtaisesti nuheettomuutta ja lakien tuntemusta ENNAKOIVASTI (eli otaa selvää toimi vasta sitten tai vastaa seurauksista) EI PÄDE POLIITIKOIHIN!!!!

Haloo; OISKO OIKEESTI TEHTÄVÄ JOTAIN!!!

Siellä on ihan liian paljon poliitikkoja, jotka tuykevat vain toinen toistensa "hyvävelijärjestöjä" ja jakavat "sulle - mulle" juttuja....

Raivostuttavaa, että tuollainen MORALISTI edes kehtaa jatkaa.... Ei meiltä KANSALAISILTAKAAN siis voi vaati nuhteettomuutta....

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä