You can't request more than 20 challenges without solving them. Your previous challenges were flushed.

keskiviikkona 24.04.2013

Aamusydämellä-ohjelmaan liittyen muutama kommentti. Kun henkilön puolesta rukoillaan kristillisessä tapahtumassa, ja jos henkilö kokee parantuneensa, hyvä tapa on, että pyydetään lääkärinlausunto ennen minkäänlaista julkista todistamista tms, ellei kyse ole parantumisesta, joka on kenen tahansa havaittavissa. Ja ihmisiä todella paranee usein, ja hyvin monenlaisista vaivoista! Jalovaara on tunnettu ja pidetty maallikkojulistaja, mutta ihmisten puolesta rukoillaan kirkoissa ympäri maan, ja parantumistodistuksia voi käydä lukemassa eri seurakuntien ja yhteisöjen sivuilta, ym.
Toinen asia. Helluntaiseurakunnista käytettiin ohjelmassa lahko-nimitystä, ja helluntaiseurakuntia verrattiin esim. mormoniyhteisöön. Lahko-sana on leimaava ja vääristää käsitystä vapaasta kristillisestä kirkosta, ja toisekseen mormoniuskontoa ei lueta kristillisiin kirkkokuntiin kuuluvaksi lainkaan, toisin kuin helluntaikirkko.
Olisi ollut hienoa, jos kipeitä ja vaikeita hengellisyyteen liittyviä kokemuksia käsittelevässä ohjelmassa olisi paikalla ollut myös esim. sairaalasielunhoitaja, mainittu Pirkko Jalovaara tai esim. jonkin helluntaiseurakunnan pastori. Silloin ohjelma olisi saanut kaivattua balanssia. Toivottavasti näin jatkossa! kiitos.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä