tiistaina 07.05.2013

Ei ole rutinaa, vaan erittäin tarpeellista tietoa. Jalovaaran aikoinaan hyvin läheisesti tunteneena kommentoin, että on puhtaasti ja vaarallisesti huijari. Niin taitava ja laskelmoiva. Herttaisen mummukan valeasuun pukeutunut " noita ". Rahastaa ihmisiä täysin vailla omaatuntoa ja kerää täysin laskelmoidusti tietynlaisia ihmisiä lähelleen. On valittanut ääneen esimerkiksi kuinka tilaisuuksissansa käy liikaa sairaita ja vanhoja ihmisiä, jonka tähden alkoi nuoleskella Nokia Mission ydinryhmään kuuluvan perheen tytärtä. Jotta olisi saanut tämän käymään palvelemassa itseään , lahjoi tätä kirjoilla ja hänelle tyypillisellä-toisen rajoja ylittävällä " imelyydellä ". Myös ylilääkärin tai tuomarin ymv silmäätekeviä ottaa mielellään puskurikseen.
Valehtelee elävänsä uskon varassa ja aikoinaan on kertonut suurista veroveloista " joista ei ikinä selviä ". Nyt varmasti on kerännyt ihmisten tietoisella huijaamisella niin hyvät rahat säästöön, että vaikka huijaus loppuisi huomenna, ei sillä enää ole merkitystä. Mutta haluaisitko sinä, että omaa läheistäsi huijattaisiin ? Pirkko jalovaara on myös kertonut, kuinka suurin osa hänen tilaisuuksissansa olleista menee helvettiin.
Käyttää kirkkoa kulissina, koska kirkko mielletään sairaiden ja vanhojen ihmisten keskuudessa varsinkin-asialliseksi paikaksi. Hyvin läheltä kun seuraa, jokainen ele on laskelmoitua.

Ja on tärkeä muistuttaa siitä, että Pirkko Jalovaara ei paranna ketään. Niimpä hänen ei myöskään kuuluisi rikastua vailla vastuuta. Samaistun rouva Lipposen kokemukseen. Omaan elämääni kyseisen naisen " rukoukset " toivat kirousta. Varokaa ja varoittakaa. On surullista, että syöpää sairastava tai kärsivä ihminen antaa viimeiset rahansa tälle naiselle, joka pyörittää suurta imperiumia ja bisnestä ihmisten hädällä. Puhuu loputtomasti itsestään, kirjoittaa itsestään jne.Häntä ympäröivät sellaiset " pehmeät miehet ", jotka hierovat hänen hartioitaan ja kantavat kylmää vettä lasissa, pelkkiä hännystelijöitä, joilla ei ole munaa ajatella omilla aivoilla. Nyt on kovasti pyrkimässä Nokia Missioon Markku Koiviston tilalle.
On useasti tuonut esille, kuinka hänet vielä miljoonat ihmiset tulevat näkemään. Puhdas narsisti, jolla on huikea pokka.
Varottakaa läheisiänne menemästä. Vaikkakin nyt kun häntä tarkkaillaan, onkin siipiänsä myöten ja kristuskeskeinen " nöyrä pikku mummo ". Lipposen edesmennyt mies ei ole ainoa, jonka " parantumistodistuksia " Jalovaara on häikäilemättä pyrkinyt käyttämään hyväkseen. Koko hänen todellinen minänsä on käskevä ja ylikävelevä. Tiedän useita, jotka ovat myöhemmin kertoneet, että " parantuminen " oli kestänyt kolme viikkoa ja toiset olivat sairastuneet vielä pahemmin vuoden päästä.
Ihmiset ovat hänelle materiaa. Ja ponnahdus vain ja ainostaan omaan enenevään hyvinvointiin. On tärkeä varoittaa tuosta touhusta. Vaikka kyseinen ihminen onkin taitava näyttelijä. Olisi tärkeätä, että ihmiset saisivat rukousapua ja sielunhoitoa turvallisessa yhteydessä, tavallisten rukoilijoiden kanssa. Ei Pirkko jalovaaran rukoukset ole yhtään sen kummoisempia kuin muidenkaan, vaikka hän itse julistaa toista. Hän ei myöskään ole missään mielessä evankelista, on aivan omasta päästään keksinyt moisen valtuutuksen.
Myös Terho Miettisen kokemuksen kuuleminen oli hyväksi. Niin tuttua ja totta. Kiitos tästä ohjelmasta.
Tämä siis Pirkko Jalovaaran hyvin tuntevan ihmisen kommentti. En jää asiasta väittelemään, enkä lukemaan kiihkouskovaisten vastauksia, sillä tiedän 100 % varmuudella, mitä vuosien varrella näin. Kerrottakoon vielä, että omaa uskoani en ole kadottanut, juuri se nimittäin auttaa ( pitäisi auttaa ) erottamaan oikea väärästä. Rauha vain Jalovaaran sielulle. Henkilökohtaisesti olen helpottunut, että vapauduin hänen " otteestansa ".
Uskon vieläpä, että Jumala voi parantaa ihmisen, mutta se ei tapahtuisi tällaisten omaa kunniaa haalivien helppoheikkien kautta.
Lohdutusta kärsimykseen on saatavilla eri tahoilta, jotka tukevat silloinkin, kun ihminen ei parane tai täytä mittaa.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä