sunnuntaina 25.08.2013

"Tiistaina 07.05.2013" ollut kommentti oli täysin asiaatuntematon, ja niin törkeän valheellinen, että kirjoittajan voisi haastaa kunnianloukkauksesta oikeuteen. Jalovaaran tilaisuuksissa on useita satoja parantuneita. Näistä parantunet ITSE ovat kertoneet useissa eri lähteissä: netissä ja lehdissä. Kertaan vielä: Parantuneet itse ovat kertoneet parantumisistaan, jotka ovat edelleen voimassa. Heitä ei ole manipuloitu eikä pakotettu uskomaan jotain mikä ei ole totta. Tottakai on mahdollista että kaikki eivät ole toiveista huolimatta parantuneet, mutta se ei muuta tosiasiaa että rukouksen kautta on todellakin tapahtunut valtavat määrät parantumisia, niin Jalovaaran kuin muidenkin rukousten kautta. Osan ihmeparantumisista ovat myös lääkärit vahvistaneet.

Nyt on muotia arvostella kaikkea mikä liittyy kristilliseen uskoon, ja "jumalaton" media koittaa saada tätä kautta ihmisten huomiota. Tälle on myös "tilaus", sillä kansamme on maallistumassa ennätysvauhtia. Mutta uskon että routa vielä porsaan kotiin ajaa, kun ajat pahenevat ja itseriittoisuutemme saa kolauksen.

Voin täysin yhtyä myös kirjoittajaan "24.04.2013", sillä eivät uskovat ole ollenkaan niin hölmöjän kuin arvostelijat haluaisivat nähdä ja heidät sellaisena esittää. Ihmisiä toki kaikki ovat, ja voi ylilyöntejäkin tapahtua, mutta miksi esitellä vain näitä, miksi media ei kerro juurikaan hyvistä asioista jotka liittyvät uskoon, kuten todellisista paranemisista. Meidän kulttuurimme on vinoutunut tässä suhteessa, ja median käsiteltäväksi kelpaa vain kaikki negatiivinen, mutta siitä valtavasta määrästä kristilliseen uskoon liittyvästä hyvästä ja positiivisesta ollaan täysin hiljaa. Näin tehden maallinen mediamme johtaa kansaamme harhaan.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä