torstaina 25.04.2013

Joo, tuo on melko naurettavaa puhetta eläkeiän nostosta, koska esim. nämäkin nuoret eivät tule koskaan tekemään pitkää työuraa, koska he alkavat työnteon vasta about 25 vuotiaana. Mutta eihän sitä voi vaatia, että he asian ymmärtäisivät. Kyllähän tuollaisia ajatushautomo-hommia voi tehdä helposti vaikka 80-vuotiaaksi. Työn rasittavuus sekä tehdyt työvuodet pitäisi tietty ottaa huomioon pakollista eläkeikää määriteltäessä. Se ei voi olla sama kaikille. Nämä taitaa olla liian vaikeita asioita näille koulunpenkillä elämänkokemuksensa ja tietonsa hankkineille nuorille.

Joo, toihan on noita oikeistomedian esiintuomia ajatuksia, joilla pyritään parantamaan työnantajien asemaa. Toinen tälläinen sumutus on työvoimapula. Oikeisto on palkannut paljon porukkaa tuomaan näitä tuulestatemmattuja mielipiteitä esiin. Niinpä he ovat tuoneet mielia-ajatuksensa esiin, tuoda ulkomailta halpatyövoimaa Suomeen, kun suomalaiset eivät kuulemma jaksa eivätkä viitsi tehdä raskaita töitä. HAH.

Ps. A-Talk on hoitanut surkeasti tämän keskustelupuolen ja yleensäkin kun siellä julkaistaan katsojien mielipiteitä, niin ne otetaan jostain veen Twitteristä, jota ny ei monikaan käyttää.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä