lauantaina 29.06.2013

Niin se vaan on, että nykyaikana jokapuolella kuulee niitä epämukavampia sanoja ja itselläni on se paha tapa käyttää sitä v-sana. Sen käyttö ei liity millään tapaa siihen, että olisimme jollakin tavalla huono tapaisia. Fakta on se, että sitä sanaa on kuullut esim. koulussa enemmän kuin sanaa matematiikka :) Sama varmaan myös muilla. Sellaset sanat on ala-asteella jo opittu kavereilta ja ne ovat jääneet sanavarastoon ikävä kyllä. Meidät haluttiin omina itsenämme ohjelmaan mukaan ja tunteja klein bussissa istuskellen ne kamerat siellä kyllä unohtui. Olen pahoillani jos jotain on loukannut v-sanani, mutta faktahan on, että en ole ainoa tässä maailmassa jolla se paha tapa on, minun tapani vaan sattui tallentumaan kameroille :)

Ja tosiaan materiaaliahan oli satojen tuntien edestä ja ohjelma tiivistettiin neljään ja puoleen tuntiin niin siinä ei ehkä kummiskaan ihan kokonaisuus tule valloilleen vaan on valittu tiettyjä kohtia ja niinhän ne ohjelmat tehdään.

Me nuoremmat "ylimieliset ja itsevarmat" tyttelit kyllä hyväksyimme vanhemmat rouvat siinä vaiheessa, kun hekin osottivat hyväksyneensä meidät. :)

Kiva lukea myös, että on niitä ymmärtäväisiä katsojia jotka ymmärtävät myös sen v-sanan vahingon ja ovat pitäneet sarjasta!! :)

Ja jos ei sarja miellytä niin ei kukaan pakota sitä myöskään katsomaan.
Kaikilla olkoon omat mielipiteensä. :)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä