tiistaina 30.07.2013

Kiitos Minna viestistäsi.
Ei ole tarkoitus kääntää päätäsi, eikä kenenkään muunkaan.

Suomessa on paha rakenteellinen ongelma, joka tarkoittaa sitä, että rahat eivät riitä verovaroin maksettaviin palveluihin. Veronmaksajilta alkaa rahat loppua. Mitä sitten tehdään?

Olennaista on oikeasti ymmärtää, että Suomen talous kyntää, lastensairaalaan ja nuorten mielenterveystyöhön ei meinaa rahaa löytyä.

Suomen julkinen velka on kohta 60% BKT:sta, josta seuraa lisää ongelmia. Eli velalla eletään, joka on takaisin maksettava. Suomi on tekemässä samat virheet kuin ennen 90-luvun lamaa.

Lisäksi Suomessa on 700.000 virkamiestä + Yle + muut verovaroin maksettavat palkat. Koskaan Suomen historiassa ei ole ollut näin suurta verorasitusta. Yle on lailla paaluttanut veronmaksajilta 500.000.000,00 eur/vuosi, joka on poliittisen historiamme yksi omituisimipia päätöksiä. Yle:llä ei ole edes vastuuta, mitä niillä rahoilla he tekevät. Me maksamme.
Yksi Yle:n työntekijä maksaa veronmaksajille yli 120.000 euroa / vuosi, eikä maailmassa ole sisällöstä pula. 

Eli Kuninkaan Knaapit vievät Talonpoikien viimeisetkin viljat. Silloin loppuu Kuninkaankin juhlat.

Makuja on monia. Sinulle sarja oli mieleinen, hieno homma. Minä koin sen pikemminkin, että ohjelmassa esiintyvät lapset saattavat joutua kiusatuiksi ohjelman kiusallisen kielenkäytön ja tuotannon alhaisen tason takia.

Mielenkiintoista olisi, jos Yle kertoisi paljonko sarjan tuottaminen maksoi, kuinka moni sitä katsoi ja millaisen kouluarvosanan katsojat sarjasta antaisivat?

Oliko tuotanto hintansa väärti vai olisiko rahat kannattanut laittaa lasten auttamiseen?

Sitä ei Yle tee, sen tiedän, vaikka me veronmaksajat heidän palkat maksammekin. Esimerkiksi Yle:n vastaava tuottaja, ohjelman tuottaja tai ohjaaja eivät ole milläänlailla perustelleet miksi ohjelmassa kiroillaan tai näytetään, kun joku lapsista voi pahoin.

Meitä on moneen junaan, niin kuin joku tuolla jo aikaisemmin mainitsi.

yst.terv. Pekka

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä