tiistaina 30.07.2013

Hei Helena,

ehkä ei olisi alunperinkään pitänyt ottaa kantaa tähän koko ohjelmaan tai Yle:n rahoitukseen, mutta ammattini puolesta joudun seuraamaan mediaa ja mediamarkkinoiden kehittymistä.

Me kaikki olemme olleet lapsia. Itse olen viettänyt pikkupoikana kesät sukulaisissa suurperheessä (6+1 lasta) ja itselläni on 17- ja 18 -vuotiaat lapset.

Kokonaisia jaksoja en ole jaksanut katsoa. Olen vaihtanut 10 minuutin kuluttua kanavaa, koska ohjelma on tuotannollisesti niin heikkotasoisesti tehty.

En tiedä mikä jakso, mutta esim. tämä "Datsun": lasten keskinäinen tappelu, kiroilu ja toisten haukkuminen olivat minusta pikemminkin pikkutytön näkökulmasta ahdistavaa kuin mukavaa katsottavaa (itkevä ehkä 7v. tyttö huonolaatuisessa lähikuvassa). Toivottavasti hän kokee itse asian positiivisena, eikä tule aiheesta kiusatuksi koulujen alkaessa.

Itse katson mieluummin iloisia ja kannustavia ihmisiä ja ammattimaisesti toteutettua dokumenttia tai viihdettä.

Ei tähän minun eikä kenenkään maailma kaadu, mutta hieman se 500milj.eur/vuosi veronmaksajien rahoja on Yle:lle liikaa. Osan voisi laittaa lastensairaalaan. Eikö vuosittain vaikka 300 milj. eur Yle:lle ja 200 milj. lasten terveydenhuollolle olisi oikeudenmukaisempaa ja järkevämpää?

Pohjois-Koreassakin itkettiin, kun johtaja kuoli.

Suomi on moderni maa ja ihmiset ovat verkossa. Perinteiseen sisällöntuotantoon ei ole mitään syytä laittaa moisia yhteiskunnan rahoja.

Toivotan mukavaa kesää Helenalle ja kaikille, jotka ovat tähän osallistuneet.

yst.terv. Pekka
http://fi.linkedin.com/in/pekkakorpela

PS1. Edellinen kirjoittaja toivotti minulle lomaa, kiitos siitä. :)
PS2. Kyllä minulla ja lapsillani on lomaa ja käytän yksityistä terveydenhuoltoa, joten ei tarvitse olla huolissaan, että minä mahdollisesti tulevissa veroleikkauksissa jotain menetän.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä