torstaina 04.07.2013

Hei Sebedeuksen poikain äitee:)

Kiitos hyvästä kommentistasi. Tuot aivan oikeita asioita esille.

Haluan vielä palata omaani, sitä selventäen. Ei suinkaan kukaan meistä voine kieltää, että AINA, kun ollaan sodassa tai siihen verrattavissa tilanteissa, sattuu ja tapahtuu vääryyksiä ja ylilyöntejä, jotka eivät ole oikein. Rauhanajan lakejakin osa kansalaisista noudattaa ja osa niitä rikkoo. Se on inhimillinen fakta, jolle ei vain voi mitään. Minun mielestäni kuitenkin avainasia on se, MIKÄ ON "NORMIKÄYTÄNTÖ" JA MIKÄ EI.

Tosiasia on kuitenkin se, että arabijärjestöjen NORMIKÄYTÄNTÖ on ns. "ihmiskilvet; heidän tapansa on mm. sijoittaa ammuksensa sairaaloiden ja koulujen katoille ja ampua sieltä...jokainen voi ymmärtää, mitä tämä merkitsee ja miksi he niin tekevät. He hyökkäävät siviilien kimpuun itsemurhaiskuin ja kranaatein.

Israelin armeijalla on laadittu eettiset säännöt, jota kaikin tavoin armeijaa ja sotilaita velvoitetaan noudattamaan ja niihin sitoutetaan jo koulutuksen alusta lähtien. Näitä sääntöjä on "ihasteltu" ja niistä oltu kiinnostuneita useissa läntisen maailman hallitsevissa maissa: pidetty siinä mielessä erityisinä, koskapa sellaisia ei tahdo löytyä minkään muun sotilasmahdin ja valtion armeijan piiristä. Mistä tämä kertoo: todellisesta yrityksestä minimoida surullisia asioita pakkotilanteissa.

Jos sitten puhumme tasapuolisesta kohtelusta maailmassa, kun arvostellaan ja tuomitaan: tutkipa ja ota selvää faktoista. YK:n suurin osa tuomitsevista päätöslauselmista koskee Israelia (mieti, mitä kaikkea maailmalla tapahtuu ja miten iso maailma on, kun pintaa raaputtaa...ne eivät edes nouse uutisotsikoihin). - Tutkimusten mukaan antisemitismi kasvaa maailmalla ja tutkimusten mukaan iso osa siitä tulee esille Israelin vihaamisena.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä