tiistaina 09.07.2013

Ihmettelin samaa - ohjelmassa vain raapaistiin pintaa asiasta, gmo esitettiin lähinnä avaimena laadukkaampaan ruokaan. Eikö ruoan tuottaminen ekologisesti kestävin menetelmin ja tämän nivominen koko ihmiskunnan ruokkimiseen, siis muutaman valkoihoisen länsimaitten asukin ruokailukokemusten parantamisen sijasta, olisi tärkeämpi aihe? Valitettavasti geenimuunneltujen lajikkeiden lisenssejä omistavien yhtiöitten kautta gmo-bisneksessä liikkuu niin paljon rahaa, että täysin puolueetonta tutkimusta (tai raportointia) taitaa olla mahdotonta löytää.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä