maanantaina 22.07.2013

Mielenkiintoinen dokumentti todellakin. Ehken jossain vaiheessa tieteiden erikoistuneet haarat pamauttaisivat päitään yhteen tiiviimmin ja alkaisi katsoa ihmistä ja ihmisen terveyttä yhtenäisenä kokonaisuutena. Kuitenkin ihmistä voisi sanoa sähkö-, kemiallis-, symbioosieliö jolla on oma ekosysteemi. Ihme ettei kukaan halua luoda ihmisen yleisteoriaa kuten fysiikan alalla yritetään aina rakentaa kaikenkattavaa teoriaa.

Huvittavaa tuo altismi sana juttu, etten itse kyllä kuule muuta kuin autismi-sanaa. Tosin keskivertoisesti aivot tuppaavat korjaamaan lausuttuja ja kirjoitettuja sanoja sellaiseksi kuin niistä on ennakko-odotuksia, eikä välttämättä edes noteraa virheitä. Ennakkoluulot, aivojen nopeuden vahvuus ja heikkous, koska asioita ei pysty katsomaan uudella tavalla.

Muuten bottienestämiskentän varmistuskysymyksiin ei aina pysty yksiselitteisesti valitsemaan numeraalisen ja kirjallisen vastauksen välillä jos kysymys on muotoa
"Missä kuukaudessa vietetään Joulua." Voisi tuossa lukea että pitää vastata kirjallisesti, ettei käyttäjien tarvitse arpoa missä muodossa kysymykseen täytyy vastata.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä